Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Uživatelé - stránka 118

  • Jmenuji se Jakub Tabak, narodil jsem se 20.4.1984 v Hradci Králové
    Praxe: 
    • Restaurace Aquarium Hradec Králové - Executive Chef
    • Sheraton Prague Charles Square Hotel, Praha - Demi Chef
    • Grandhotel PUPP a.s., Karlovy Vary - Demi Chef
    • Hotel Horizont, Pec pod Sněžkou - Demi Chef
    • Penzion Nové Adalbertinum, Hradec Králové - Sous Chef
    Soutěže: 
    • 2012 - Primerba Cup - Soutěž o nejlepšího šéfkuchaře z ČR a SK - účast ve Finále
    • 2012 - Gastro Pardubice - Bronzová medaile
    • 2011 - HOGA - Nurnberg (Německo) - Stříbrná medaile
    • 2010 - Gastro Hradec Králové - Bronzová medaile
    • 2010 - Gastro Vavřinec - Bronzová medaile
    • 2008, 2009, - Gastro Hradec Králové - Diplom 
    • 2012 - účast v kuchařské reality show " Recept na Bohatství"
    Záliby: Vaření, sport, fotografování, knížky, filmy.

  • Patrik Havlíček šéfkuchař restaurace Avantgarde, v jeho pojetí menu se odráží chuť experimentovat a zkoušet nové formy. Za svou bohatou kuchařskou kariéru posbíral cenné zkušenosti ve světě špičkové gastronomie. Působil v Dubaji i v Londýně, spolupracoval s Michelinskými kuchaři a oblíbil si fusion styl, tedy prolínání jednotlivých světových kuchyní. Nyní můžete ochutnat FUSION v Dejvicích i Vy - AvantGarde Restaurant.

Dýňová polévka Hokkaido

Dýňová polévka Hokkaido

Na másle zpěníme cibuli a necháme zesklovatět, přidáme česnek a na kostky nakrájenou dýni (druh Hokkaido se...

Rychlá hrnková bublanina

Rychlá hrnková bublanina

Do prosáté mouky, smíchané s práškem do pečiva, přidáme vejce, vanilkový cukr, mléko a olej, popř. špetku s...

Výborné vánoční perníčky (hned měkké)

Výborné vánoční perníčky (hned měkké)

Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto, které rozválíme na cca 0.5 cm a vykrajujeme různé tvary. Položím...

Červené zelí k huse či kachně

Červené zelí k huse či kachně

Červené zelí si na jemno nakrájíme a přidáme k na jemno nastrouhané (oloupané a vyjádřené) jablko. Podlijem...

Pravý maďarský guláš

Pravý maďarský guláš

Omyté maso osučíme do papírové utěrky a nakrájíme na menší kousky. Osolíme je a opepříme. oloupané cibule n...

Zeleninové lečo na zavaření

Zeleninové lečo na zavaření

Papriky očistíme, vyndáme semínka a nakrájíme na nudličky. V kastrolu zahřejeme olej a dáme tam na cibuli p...

Pečené brambory v troubě

Pečené brambory v troubě

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtiny a rozložíme na plech, nejlépe na pečící papír a pokapeme olivovým ol...

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
114 dobrých rad, tipů a triků do kuchyně

114 dobrých rad, tipů a triků do kuchyně

Rady a triky nejsou sice můj výtvor, ale někdo mi to poslal do mailu a ráda bych se o to podělila, protože ...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...