Uživatelé - stránka 485

Dýňová polévka Hokkaido
Na másle zpěníme cibuli a necháme zesklovatět, přidáme česnek a na kostky nakrájenou dýni (druh Hokkaido se...

Rychlá hrnková bublanina
Do prosáté mouky, smíchané s práškem do pečiva, přidáme vejce, vanilkový cukr, mléko a olej, popř. špetku s...

Zeleninové lečo na zavaření
Papriky očistíme, vyndáme semínka a nakrájíme na nudličky. V kastrolu zahřejeme olej a dáme tam na cibuli p...
Červené zelí k huse či kachně
Červené zelí si na jemno nakrájíme a přidáme k na jemno nastrouhané (oloupané a vyjádřené) jablko. Podlijem...

Výborné vánoční perníčky (hned měkké)
Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto, které rozválíme na cca 0.5 cm a vykrajujeme různé tvary. Položím...

Kysané zelí dušené
Ze sáčku kysaného zelí odstřihneme růžek a nálev slijeme do hrníčku. Sáček nemačkáme, jenom necháme nálev v...

Tiramisu s mascarpone
Nejprve si uvaříme hrnek instantní kávy (tak 200ml), aby nám trochu vystydla. Sýr mascarpone utřeme s mou...

Jak na kynuté těsto
Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky
Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček
Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty
Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
114 dobrých rad, tipů a triků do kuchyně
Rady a triky nejsou sice můj výtvor, ale někdo mi to poslal do mailu a ráda bych se o to podělila, protože ...
Jak snadno oloupat rajčata
Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...