Vařené zelí s rajským protlakem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

59 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Zelí nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s osolenou vodou, kmínem a vaříme do měkka.

Cibulku pokrájíme na jemno a zpěníme na tuku. Následně zaprášíme moukou, zalijeme vodou se solí, přidáme bobkový list, nové koření, hřebíček, rajský protlak a dobře povaříme. V případě potřeby osladíme. Do hotové omáčky vmícháme uvařené zelí.

Tip k receptu

Před vmícháním zelí můžete koření vytáhnout, ale osobně to nedělám - nikomu u nás doma to nevadí.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

21. 08. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Nevím jakou to má chuť, ale já raději každé zvlášť

heladon 22. 12. 2014, 08:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom to chutnalo

majka 16. 06. 2016, 10:26

Přidat komentář