Zelné závitky s quinoou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1612 kalorií
0.0g cukrů
64.0g tuků
68.0g bílkovin


Příprava

Quinou zalijeme vroucím zeleninovým vývarem a necháme asi 15 minut vařit, aby quinoa změkla. Mezitím cibuli a česnek očistíme, nakrájíme na jemno a smícháme v míse s mletým masem. Směs ochutíme protlakem, solí, pepřem a lžící kari koření. Spojíme vejcem, moukou a nakonec přimícháme vychladlou quinou.

Zelné listy necháme 3 minuty povařit v osolené vodě. Po vychladnutí do listů zabalíme masovou směs, spíchneme párátkem a naskládáme do vyšší pánve.

K závitkům přidáme ostrouhanou a nakrájenou mrkev, zalijeme smetanou a dusíme pod pokličkou cca 15 minut.

přidejte na:
Šéfredaktor

27. 01. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Zatím nevím co je to quina. Zjistím to na internetu

heladon 22. 11. 2014, 09:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
nezname suroviny

katka16031 01. 12. 2015, 16:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
guina neviem ako zoženiem

Svetlana 02. 03. 2016, 11:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

majka 05. 05. 2016, 10:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobrý recept

palino 21. 10. 2019, 19:25

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Quinou bych tedy tučným vepřovým neznehodnocovala....

Sofii 31. 05. 2014, 14:29