Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

capova.kveta

Recepty

Ďábelská žebírka

Ďábelská žebírka

Z meruňkové marmelády, džusu, rozetřeného česneku, Worcesterské (Worcesterové) omáčky, hořčice, citrónové šťávy, mletého zázvoru si připravíme marinádu. Vše důkladně promícháme a dochutíme pepřem a solí. Žebra nakrájíme na větší kusy a na 24 ho...

Medová marináda

Medová marináda

Nasekáme petrželovou nať a pažitku na drobno. Přidáme rozetřený česnek, olej a med. Vše důkladně promícháme a dochutíme solí a pepřem.

Kynuté lívance

Kynuté lívance

Kvásek:ve sklenici vlažného mléka rozmícháme droždí, 2 lžíce cukru a 2 lžíce hladké mouky. Poté necháme vykynout na teplém místě. Postup: mléko nalijeme do mísy, trošku osolíme, přidáme vejce a zašleháme. Přidáme hotový kvásek a hladkou mouku, ...

Články

Fórum

Bramboráky

25. 10. 2009, 14:43

Já je strouhám také na jemném nevím asi zvyk :-)

Strava pro děti do 3 let

25. 10. 2009, 14:43

A souhlasím s Editou má pravdu, myslím si,že děti by měli jíst maso, je opravdu moc duležité při vývoji, jak píše Edita.

Strava pro děti do 3 let

25. 10. 2009, 14:41

ano informaci je tam spousta, ale zarytě všech bych se určitě nedržela

Restaurace Jistebnice na náměstí

25. 10. 2009, 14:40

je tam opravdu chutné jídlo, zvlášť obědy a za rozmnou cenu zdravím všechny

Přátelé