Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kynuté lívance

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
2084 kalorií 10.0g cukrů 27.0g tuků 78.0g bílkovin

Příprava

Kvásek:ve sklenici vlažného mléka rozmícháme droždí, 2 lžíce cukru a 2 lžíce hladké mouky. Poté necháme vykynout na teplém místě.

Postup: mléko nalijeme do mísy, trošku osolíme, přidáme vejce a zašleháme. Přidáme hotový kvásek a hladkou mouku, ale už nemícháme, jen necháme na teplém místě kynout. Po vykynutí naléváme těsto na vymaštěný lívanečník nebo pánev a opékáme z obou stran.

Bulb Tip k receptu

Já nechávám těsto kynout dvakrát,lívance jsou pak nadýchanější a jemnější.


Přidat na Pinterest
capova.kveta

02. 11. 2009, Recept navštíven: 8251x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře