Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ďábelská žebírka

Ďábelská žebírka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1dní 1h 20min , porce

1567 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Z meruňkové marmelády, džusu, rozetřeného česneku, Worcesterské (Worcesterové) omáčky, hořčice, citrónové šťávy, mletého zázvoru si připravíme marinádu. Vše důkladně promícháme a dochutíme pepřem a solí.
Žebra nakrájíme na větší kusy a na 24 hodin naložíme do připravené marinády. Druhý den grilujeme na mírném ohni a zbylou marinádou žebra potíráme.

capova.kveta

06. 11. 2009, Recept navštíven: 2422x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ďábelská žebírka

Ďábelská žebírka

Z meruňkové marmelády, džusu, rozetřeného česneku, Worcesterské (Worcesterové) omáčky, hořčice, citrónové š...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ďábelská žebírka Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné

12. 08. 2016, 20:11

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra specialitka

07. 09. 2016, 09:51

Přidat komentář

Facebook komentáře