Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ďábelská žebírka

Ďábelská žebírka

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1dní 1h 20min
Nutriční hodnoty
1567 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Z meruňkové marmelády, džusu, rozetřeného česneku, Worcesterské (Worcesterové) omáčky, hořčice, citrónové šťávy, mletého zázvoru si připravíme marinádu. Vše důkladně promícháme a dochutíme pepřem a solí.
Žebra nakrájíme na větší kusy a na 24 hodin naložíme do připravené marinády. Druhý den grilujeme na mírném ohni a zbylou marinádou žebra potíráme.


capova.kveta

06. 11. 2009, Recept navštíven: 2595x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné

12. 08. 2016, 20:11

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra specialitka

07. 09. 2016, 09:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rebierka su chuťovo vynikajuce

20. 01. 2017, 16:32

Přidat komentář

Facebook komentáře