Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlé a dobré tiramisu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

1648 kalorií, 0.0g cukrů, 68.0g tuků, 9.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kávu zalijeme horkou vodou a postupně do ní namáčíme piškoty, které pokládáme do pekáčku nebo misky. Pomazánková másla, smetanu ke šlehání (šlehačku), vanilkový cukr a cukr dle chuti důkladně promícháme a rozetřeme na piškoty. Opakujeme, dokud nedojdou suroviny. V lednici necháme ztuhnout a před podáváním posypeme kakaem.

Bulb Tip k receptu

Pro dospělé můžeme přidat trochu rumu.

hrazivuli

08. 11. 2009, Recept navštíven: 3251x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlé a dobré tiramisu

Rychlé a dobré tiramisu

Kávu zalijeme horkou vodou a postupně do ní namáčíme piškoty, které pokládáme do pekáčku nebo misky. Pomazá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlé a dobré tiramisu Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazánkové máslo jsem nahradila mascarponem, přidala do kávy medový rum a ani piškot jsem nepekla, ale použila jsem lasické cukrářské piškoty. Výsledek nezklamal.
Přidané ingredience: mascarpone, medový rum, cukrářské piškoty

28. 12. 2012, 11:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept, ktorý som vyskúšala a mal obrovský úspech

09. 10. 2016, 17:45

Přidat komentář
veerac
a řekla bych, že je i levné, proti jiným receptům.

veerac 07. 01. 2010, 12:17

Hloušková
Je levné, výborné, dlouho nevydrží, protože je hned snězené já přidávám mandloý likér.

Hloušková 06. 11. 2010, 23:22

petra.pch
Vynikající recept a u nás doma žádaná pochoutka. Nevydrží ani den.

petra.pch 08. 06. 2011, 11:25

Facebook komentáře