Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polotučná hořčice

Polotučná hořčice

Přidat na Pinterest
Jedná se o žlutohnědou směs, která se využívá pro dochucení nejrůznějších jídel. Vyrábí se z mletých hořčičných semínek, vody, octa, soli, mletého koření a oleje. Může být přibarvena kurkumou. Množství a složení koření poukazuje na výslednou plnou, pikantní a jemně ostrou chuť. Využijeme ji k dochucení studených pokrmů, dresingů, ale také třeba při nakládání sýra, tvorbě marinád ke grilovanému masu. Hodí se i k drůbežímu masu, můžeme ji přidat do některých druhů omáček, výborně se doplňuje s uzeninou.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Krkovička Argentina

Krkovička Argentina

Vejce, olej, hořčici, koření, sůl a solamyl rozšleháme do hladka. Maso z obou stran naklepeme, nařízneme po...

Čevapčiči

Čevapčiči

Směs mletého masa smícháme se solí, mletým černým pepřem, sušenou drhnutou majoránkou, mletou paprikou, tym...

Kuřecí stehýnka obalované v sezamu

Kuřecí stehýnka obalované v sezamu

Stehna omyjeme a osušíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a sundáme z ohně. Vmícháme sójovou omáčku a hořčici a ...

Salát z pórku

Salát z pórku

Očištěné a na kolečka nakrájené pórky chvíli povaříme, ale ne úplně do měkka spíše do poloměkka a scedíme. ...

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - ci...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Polotučná hořčice Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře