Krkovička Argentina

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

736 kalorií
0.0g cukrů
71.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Vejce, olej, hořčici, koření, sůl a solamyl rozšleháme do hladka. Maso z obou stran naklepeme, nařízneme po obvodu, aby se nekroutilo a naložíme do marinády. Dáme do lednice minimálně přes noc, lépe na dva dny. Na pánvi rozpálíme olej a maso z obou stran opečeme dozlatova.

Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninou.

přidejte na:
Jana Smidži

17. 08. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
heladon
krkovice jsem neměla, tak jsem použila vepřovou kotletu

18. 08. 2015, 14:34

majka
výborná krkovička

17. 09. 2015, 19:34

Svetlana
dobre jje aj s ryžou

09. 10. 2015, 18:52

katka16031
fantastická krkovička

03. 11. 2015, 12:07

palino
super dobra krkovička

24. 08. 2016, 20:47

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.