Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krkovička Argentina

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
736 kalorií 0.0g cukrů 71.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Vejce, olej, hořčici, koření, sůl a solamyl rozšleháme do hladka. Maso z obou stran naklepeme, nařízneme po obvodu, aby se nekroutilo a naložíme do marinády. Dáme do lednice minimálně přes noc, lépe na dva dny. Na pánvi rozpálíme olej a maso z obou stran opečeme dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninou.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

17. 08. 2015, Recept navštíven: 2595x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovice jsem neměla, tak jsem použila vepřovou kotletu

18. 08. 2015, 14:34

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná krkovička

17. 09. 2015, 19:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jje aj s ryžou

09. 10. 2015, 18:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastická krkovička

03. 11. 2015, 12:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobra krkovička

24. 08. 2016, 20:47

Přidat komentář

Facebook komentáře