Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
0min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

512 kalorií
0.0g cukrů
38.0g tuků
62.0g bílkovin


Příprava

Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - cibuli nakrájenou velmi na jemno, hořčice po částech a ochutnáváme, abychom je dali přiměřeně a zachovali tak dominantní chuť chuť lososa. Přiměřeně opepříme a osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháváme, až získáme hladkou konzistenci. Podáváme na opečené bagetce.

Tip k receptu

Můžeme také přidat trochu zelené natě jarní cibulky nakrájené rovněž nadrobno.

přidejte na:
Ajaja

12. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný tatarak

15. 03. 2016, 14:34

Chybí obrázek
chutovo lahodný tatarak

16. 04. 2016, 18:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.