Luxusní tatarák z lososa po francouzsku
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
0min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
512
kalorií
0.0g
cukrů
38.0g
tuků
62.0g
bílkovin
Příprava
Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - cibuli nakrájenou velmi na jemno, hořčice po částech a ochutnáváme, abychom je dali přiměřeně a zachovali tak dominantní chuť chuť lososa. Přiměřeně opepříme a osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháváme, až získáme hladkou konzistenci. Podáváme na opečené bagetce.
Tip k receptu
Můžeme také přidat trochu zelené natě jarní cibulky nakrájené rovněž nadrobno.
Ajaja12. 11. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.