Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 25min , porce

512 kalorií, 0.0g cukrů, 38.0g tuků, 62.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - cibuli nakrájenou velmi na jemno, hořčice po částech a ochutnáváme, abychom je dali přiměřeně a zachovali tak dominantní chuť chuť lososa. Přiměřeně opepříme a osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháváme, až získáme hladkou konzistenci. Podáváme na opečené bagetce.

Bulb Tip k receptu

Můžeme také přidat trochu zelené natě jarní cibulky nakrájené rovněž nadrobno.

Ajaja

12. 11. 2012, Recept navštíven: 8746x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - ci...

Zobrazit všechny podobné recepty k Luxusní tatarák z lososa po francouzsku Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný tatarak

15. 03. 2016, 14:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo lahodný tatarak

16. 04. 2016, 18:33

Přidat komentář

Facebook komentáře