Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 25min
Nutriční hodnoty
512 kalorií 0.0g cukrů 38.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - cibuli nakrájenou velmi na jemno, hořčice po částech a ochutnáváme, abychom je dali přiměřeně a zachovali tak dominantní chuť chuť lososa. Přiměřeně opepříme a osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháváme, až získáme hladkou konzistenci. Podáváme na opečené bagetce.

Bulb Tip k receptu

Můžeme také přidat trochu zelené natě jarní cibulky nakrájené rovněž nadrobno.


Přidat na Pinterest
Ajaja

12. 11. 2012, Recept navštíven: 9717x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný tatarak

15. 03. 2016, 14:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo lahodný tatarak

16. 04. 2016, 18:33

Přidat komentář

Facebook komentáře