Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto:
po staru - mouku jsem v hrníčku pracně rozkvedlávala ve vodě nebo v mléce a toto jsem ješte do omáček nalévala přes sítko, abych tam neměla hrudky,
novým způsobem - mouku ve vodě nebo v mléce lehce rozmíchám v šejkru nebo jakékolv láhvi, případně v termohrníčku. Mouka se pořádným protřepáním velmi dobře promíchá a není nutné toto nalévat přes cedník.
Roxana 06. 03. 2010, 17:52
Ajaja 07. 03. 2010, 12:21
heladon 07. 03. 2010, 13:48
Roxana 07. 03. 2010, 17:36
Angel 666 07. 03. 2010, 18:04
Roxana 07. 03. 2010, 20:27
Ifča 28. 07. 2015, 20:02
Pajunc 01. 12. 2015, 19:45