Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Marsylie

Recepty

Sýrová zálivka na saláty

Sýrová zálivka na saláty

Lučinu, mléko a citronovou šťávu vyšleháme do hladka. Podle chuti dosolíme a dopepříme.

Jablkový salát se sýrem

Jablkový salát se sýrem

Očištěné jablka nakrájíme na drobné hranolky a zakápneme citronovou šťávou. Přidáme strouhaný sýr, na jemno nakrájenou cibuli, lehce vmícháme majonézu a dle chuti osolíme. Podáváme vychlazené.

Vývar s mrkvovo-sýrovým kapáním

Vývar s mrkvovo-sýrovým kapáním

Do předem uvařeného hovězího vývaru dávám jednu mrkev a cibuli a proto mě napadlo toto kapání. Mrkev a cibuli z vývaru nastrouhám na jemném struhadle, přistrouhám jeden drůbeží špekáček a dvě lžíce strouhaného eidamu. Přidám celé vejce, lžíci ml...

Fazolový salát s křenovou majonézou a uzeným masem

Fazolový salát s křenovou majonézou a uzeným masem

Konzervované fazolky slijeme (můžeme použít lžičku láku), přidáme na kostičky pokrájené uzené, majonézu, smetanu a nastrouhaný křen. Dochutíme petrželkou, pepřem a solí.

Pěna z krabích tyčinek

Pěna z krabích tyčinek

Rozmrazené krabí tyčinky, šalotku a okurky rozmixujeme. Přidáme tavený smetanový sýr, tatarku a ponorným mixérem vyšleháme do pěny. Dochutíme na jemno nasekaným koprem, limetovou šťávou, pepřem a citronovým pepřem.

Domácí vitamínová bomba

Domácí vitamínová bomba

Hroznové víno, jablka, a mrkev omyjeme. Ananas zbavíme kůry. Mix ovoce vkládáme do odšťavňovače. Hotovou šťávu již nesladíme. Hrozny a ananas dodají sladkost. Vychladíme a můžeme podávat.

Mascarponový dip s medem

Mascarponový dip s medem

Vyšleháme smetanu. Řecký jogurt vymícháme s Mascarpone a vanilkovým cukrem. Dochutíme medem a lehce vmícháme šlehačku. Podáváme s ovocem, které máte rádi.

Kakaovo-nutelové palačinky

Kakaovo-nutelové palačinky

Z bílků vyšleháme tuhý sníh a vložíme do lednice. Žloutky vyšleháme s Ramou Culinesse, přidáme vanilkový cukr, cukr krupici, špetku soli a Nutelu. Postupně vmícháváme mouku a přiléváme mléko. Na závěr lehce vmícháme sníh z bílků. Pečeme na teflo...

Amaretový likér s vanilkou

Amaretový likér s vanilkou

Oblíbenou rozpustnou kávu zalijeme horkou vodou a necháme zchladnout. Amareto smícháme s vanilkovým a moučkovým cukrem. Na závěr přidáme kávu. Dobře promícháme. Přelijeme do hezké láhve nebo do karaf s uzávěrem. Skladujeme v chladnu.

Ovocné jogurtovo-kyškové osvěžení

Ovocné jogurtovo-kyškové osvěžení

Ovoce omyjeme, rozmixujeme, přidáme kyšku a smetanový jogurt (borůvkový Florian). Dochutíme cukrem.

Články

Fórum

Přátelé