Vývar s mrkvovo-sýrovým kapáním

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
2min

Celkový čas

7min

Porce


Nutriční hodnoty

296 kalorií
1.0g cukrů
14.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Do předem uvařeného hovězího vývaru dávám jednu mrkev a cibuli a proto mě napadlo toto kapání.
Mrkev a cibuli z vývaru nastrouhám na jemném struhadle, přistrouhám jeden drůbeží špekáček a dvě lžíce strouhaného eidamu. Přidám celé vejce, lžíci mléka a dvě lžíce hladké mouky. Dochutím solí a pepřem podle slanosti uzeniny a sýra. Vypracuji v hustší těstíčko. Vývar přivedu k varu a přes sýto na halušky tvořím kapání. Kapání ihned vyplave na hladinu.Nechám vařit 1 minutu.

přidejte na:
Marsylie

13. 01. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Tak toto kapáni do polévky mě vyhovuje

heladon 24. 11. 2014, 09:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý vývar

Svetlana 22. 11. 2015, 15:38

Přidat komentář
Chybějící obrázek
chutný vývar

palino 18. 08. 2016, 19:32