Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vývar s mrkvovo-sýrovým kapáním

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
2min 7min
Nutriční hodnoty
296 kalorií 1.0g cukrů 14.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Do předem uvařeného hovězího vývaru dávám jednu mrkev a cibuli a proto mě napadlo toto kapání.
Mrkev a cibuli z vývaru nastrouhám na jemném struhadle, přistrouhám jeden drůbeží špekáček a dvě lžíce strouhaného eidamu. Přidám celé vejce, lžíci mléka a dvě lžíce hladké mouky. Dochutím solí a pepřem podle slanosti uzeniny a sýra. Vypracuji v hustší těstíčko. Vývar přivedu k varu a přes sýto na halušky tvořím kapání. Kapání ihned vyplave na hladinu.Nechám vařit 1 minutu.


Přidat na Pinterest
Marsylie

13. 01. 2014, Recept navštíven: 1559x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tak toto kapáni do polévky mě vyhovuje

24. 11. 2014, 09:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý vývar

22. 11. 2015, 15:38

Přidat komentář
palino
chutný vývar

palino 18. 08. 2016, 19:32

Facebook komentáře