Vývar s mrkvovo-sýrovým kapáním
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
2min
Celkový čas
7min
Porce
Nutriční hodnoty
296
kalorií
1.0g
cukrů
14.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Do předem uvařeného hovězího vývaru dávám jednu mrkev a cibuli a proto mě napadlo toto kapání.
Mrkev a cibuli z vývaru nastrouhám na jemném struhadle, přistrouhám jeden drůbeží špekáček a dvě lžíce strouhaného eidamu. Přidám celé vejce, lžíci mléka a dvě lžíce hladké mouky. Dochutím solí a pepřem podle slanosti uzeniny a sýra. Vypracuji v hustší těstíčko. Vývar přivedu k varu a přes sýto na halušky tvořím kapání. Kapání ihned vyplave na hladinu.Nechám vařit 1 minutu.
13. 01. 2014
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.