Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

PrinceznaII

Recepty

Slovenská zelňačka

Slovenská zelňačka

Hned na začátku doporučuji zakoupit nejlépe dva druhy klobás - měkčí paprikovou například gombaseckou a druhou tužší, také paprikovou a pikantnější, třeba čabajku. Obě klobásy nakrájíme na kolečka. Zelí tak, jak je v sáčku i s nálevem, dáme vařit...

Čína Hawaii

Čína Hawaii

Vykostěná kuřecí stehna (nebo prsa, dle chuti a preference) nakrájíme na nudličky a marinujeme. Marinádu vytvoříme z trochy nálevu z ananasového kompotu, trošky oleje, špetky kari a sojové omáčky. Já používám dva druhy - sladkou hustou a klasickou...

Čočka na kari

Čočka na kari

Namočenou čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Doporučuji malozrnou čočku, nerozvaří se, velkozrná se musí pečlivě hlídat, aby se nerozvařila na kaši. Čočku stačí namáčet po dobu přípravy kari omáčky. Cibuli nakrájíme na kostičky,orestujem...

Články

Fórum

MOUKY

19. 06. 2010, 18:56

http://www.pekarny.unas.cz/typy_mouky1.html   Cituji: Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte nějaký přehled označení mouk. Mám pár receptů, které bych chtě...

CO DNES VAŘÍM ?

09. 03. 2010, 18:15

Angel a jak se to v té troubě "osmaží"   ?já v troubě peču jen karbanátky a to ještě navíc neobalené ve strouhance,takže nemá představu Cituji: Dneska k obědu bude o...

CO DNES VAŘÍM ?

08. 03. 2010, 20:49

já teda sladkou rajskou taky nemusím, ale když do toho dám vyvařit papriky, a udělám ji na slano...., tak to se můžu taky utlouct. A nesnáším to s knedlíkem,ale jedině...

Sekaná bez tuku

24. 02. 2010, 20:27

jééé a kde se takové nabídky dostávají ? j chci taky jelena , srnu , kanceeeeee Cituji:   Cituji: Koukám, že jsem měla velké štěstí, když jsem koupila kotletu...

Myčka

23. 02. 2010, 22:56

Dobrá otázka, kterou taky řeším. Jedna informace byla, že solí se změkčuje voda- my ji máme tak měkou,že ani lakmusák nereagoval. Jiná informace ovšem mluvila o tom,...

Sekaná bez tuku

20. 02. 2010, 20:27

tuším v páteční příloze Hospodářských novin o tom byl velký článek a taky provedený test křehčených (nebo-li vodou napuštěných )kuřecích prsou, které nějaký profi kuch...

Sekaná bez tuku

20. 02. 2010, 19:40

silikonovou formu doma nemám ani jednu,ale peču ve skle a taky bez tuku, jen voda (btw dnešní masa jsou víc než z poloviny plněná vodou,takže na co tuk,když se to stej...

Květinový čaj

17. 02. 2010, 20:58

u nás tomu říkáme kosmatice a máčíme to v kalsickém palačinkovém těstě   jo a likéry mne zajímají Cituji:   Jinak z květů jsme dělávaly smaženky - těst...

Květinový čaj

15. 02. 2010, 20:40

Meltu piju pořád, i dneska, akorát ty kamna mi nějak chybí.No třeba v novém bydlení...jednou.... ale zpátky k meltě - my ji zas doma pívávali k bramborovejm plackám. ...

Květinový čaj

14. 02. 2010, 19:04

já se celý víkend, trochu barbarsky, prolévám bílým Darjeelingem, první  letošní (teda vlastně už lonskou) sklizní. Vyháním rýmu a nic iného tu není. Udělala jsem si ...

Přátelé