6 tipů na přírodní afrodiziaka

Únor je měsícem lásky! A ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Právě proto jsme si pro vás připravili několik tipů na přírodní afrodiziaka, která vaší romantické večeři dodají tu správnou jiskru.

Vytvořte pro svou milovanou polovičku nezapomenutelnou večeři! Máme pro vás 6 tipů, díky kterým zažehnete vášnivou jiskru.

CHILLI PAPRIČKY

Chcete-li si vaše rande trochu přikořenit a rozproudit krev v žilách, vsaďte na chilli papričky. Ty obsahují kapsaicin, látku, která zlepšuje krevní oběh a stimuluje nervová zakončení.

BANÁNY6 tipů na přírodní afrodiziaka

Pokud jste spíš na sladké, můžete při podávání dezertu využít banán. Ten dokáže povzbudit nejen fantazii, ale díky obsahu draslíku dodá sílu vašim svalům. Nepotvrzené informace rovněž uvádějí, že přináší silnější a intenzivnější orgasmus.

ÚSTŘICE

Pověsti o účincích ústřic slyšel snad už každý, ale pravdou je, že si svou známost nevytvořily pro nic za nic. Tito korýši v sobě obsahují látky zvyšující produkci testosteronu, který pak podněcuje chuť na sex.

Ústřice rovněž zbožňoval i proslulý milovník Casanova, údajně jen na snídani jich byl schopný spořádat padesát!

ČERVENÉ VÍNO

Budete-li servírovat k večeři ústřice, tak byste je mohli doplnit lahví dobrého červeného vína. To díky resveratrolu pomáhá zlepšovat krevní oběh, zvyšuje produkci estrogenu a uvolňuje napětí, které se na vás nalepilo během pracovního dne.

CELER

Celer patří ke klasickým afrodiziakům, které využívali již staří Egypťané a Římané. Kromě neuvěřitelného množství povzbudivých minerálů rovněž obsahuje éterické oleje blahodárné pro naše sliznice.

ZÁZVOR

Zázvor si většina lidí pravděpodobně spojí s nachlazením a nevolností. Detoxikuje tělo, dává do pohybu pomalý metabolismus a účinně prohřívá tělo. Mimo jiné však působí jako afrodiziakum – rozproudí v těle krev, zvyšuje schopnost erekce a chuť na sex.

přidejte na:
BB

10. 02. 2022

Fotogalerie


Mohlo by se vám líbit

Další články

Přidat komentář