Aby neklíčila

Také máte uskladněnou cibuli a začne vám vyhánět zelené natě. Stačí k ní přidat krajíček chleba. Cibule vám vydrží a nevyklíčí. Můžete to zkusit i s česnekem budete překvapeni.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 10. 2011


Další články

Přidat komentář
JanaB
Proč krajíček chleba? Máte pro to nějaké odůvodnění?

JanaB 24. 10. 2011, 17:22

Chybí obrázek
poradila mito kamarádka tak to budu letos zkoušet.

kajinek 25. 10. 2011, 23:57

JanaB
Cibule a česnek se uchovává v suchu. Myslela jsem, že chleba je na pohlcování vlhkosti. Česnek ukládám do papírových krabic v nezvyklé poloze a vydrží mi do další sklizně. Krabice volně uzavřu, aby byl ve tmě a mám je při pokojové teplotě. Česneku mám více jak 15 kilo, takže to s chlebem raději nebudu zkoušet. Vyzkouším cibuli.

JanaB 26. 10. 2011, 00:10

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.