BRAND BOX „Květinová nadílka“

Konečně nám začalo to pravé jaro a my jsme pro vás rozbalili nový Brand Box s podtitulem „květinová nadílka“. Pojďme si tedy představit jednotlivé produkty z boxu plného nových chutí a vůní.

V tomto boxu nacházíme hned několik nápojů. Birell přináší nové příchutě v limitované edici a potěší fanouškyBRAND BOX „Květinová nadílka“ méně sladkých variant. Všechny tyto novinky jsou totiž se sníženým obsahem cukru! Ochutnejte exotické spojení manga a citrónu, které vás přenese do tropického ráje nebo oblíbenou českou kombinaci lesního ovoce – borůvka a brusinka. Unikátní kombinace mandarinky a asijského citrusu yuzu přináší pak lehkou a osvěžující příchuť.

JOJO přichází se superkyselou novinkou JOJO Kaktusáci, kteří doplňují další oblíbené kyselé JOJO bonbóny. V jednom balíčku najdete mix šťavnatých plněných i neplněných bonbónů s příchutí limetky, marakuji, maliny a kiwi. BRAND BOX „Květinová nadílka“ Ochutnejte nejkyselejší variantu JOJO želé bonbónů!

Díky křupavému rýžovému středu pokrytému lahodnou mléčnou čokoládou a barevnou cukrovou skořápkou mají M&M‘s Crispy výbornou lehkou chuť, která vás naláká k dalším soustům!

Ochutnejte lahodné kakaové kroužky s marshmallows s jahodovou příchutí. Malé kousky marshmallows vás překvapí svou křupavostí. Jsou vyrobené tak, aby zůstaly křupavé i po zalití mlékem a dodaly každému soustu jemně sladkou jahodovou chuť.

Babiččina volba nyní nabízí univerzální mouku pro vaší kuchyni. Na trhu je k dispozici mnoho druhů mouky. Občas váháte, jakou mouku na co použít? Chcete si usnadnit každodenní pečení, ale nedělat žádné kompromisy v kvalitě. Ocenila byste jednu kvalitní mouku, kterou můžete používat každý den a téměř na všechno?

Vitana přichází v novém balení - produkty jsou nyní více trendy a barevné. Navíc jsou výrobky lépe skladovatelné a je hezky viditelný obsah balení. Dejte znovu šanci předvařenému hrachu a čočce v rámci úspory času a energiíBRAND BOX „Květinová nadílka“ ve vaší kuchyni. Už žádné předběžné namáčení a tepelná úprava. Tyto potraviny jsou velmi variabilní a rozhodně je využijte na mnoho vašich pokrmů, takže se ve vaší domácnosti neztratí.

Hotové bujóny Podravka jsou vyrobeny výhradně z těch nejkvalitnějších surovin, mají velmi široké použití, usnadňují a urychlují přípravu jídel a můžete je použít prakticky kdykoliv v průběhu vaření. Stačí je jen v pokrmu krátce povařit. Zeleninový bujón Podravka výborně poslouží jako základ pro čiré i zahuštěné polévky nebo nejrůznější omáčky a pomůže dochutit i masové šťávy, dušenou zeleninu, rýži nebo třeba těstoviny. Bujón v kostce v sobě spojuje plnou chuť a přednosti sušené zeleniny: celeru, cibule, mrkve, rajčat a pórku. Tento bujón Podravka je vhodný i pro vegetariány, protože obsahuje pouze zeleninu.

přidejte na:
BB

01. 05. 2023

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář