BRAND BOX „Objevujeme společně“

Tentokrát k nám dorazil Brand Box naplněný produkty z regálů trvanlivých potravin, pojďme společně objevit jaké dobroty ukrývá.

Dnes začneme mlsáním, a to novinkou ORION Ateliér, kde lahodnou hořkou čokoládu zdobí prvotřídníBRAND BOX „Objevujeme společně“ ingredience. Mistrovská chuť čokolády vyrobené z udržitelného kakaa ze západní Afriky a Ekvádoru, s kousky opražených lískových oříšků a přírodní vanilkové aroma z Madagaskaru, potěší i ty největší labužníky. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě je nejméně 54 %. Uvedenou čokoládovou novinku můžete také objevit s příchutí karamel se špetkou soli.

Druhým mlsacím produktem jsou bonbóny JOJO Smoothies od Nestlé. Veselý mix barev a ovocných příchutí spojený s jemnou jogurtovou příchutí. Ochutnáte svěžest jahody, jablka a černého rybízu doplněnou o jogurtovou příchuť a připomenete si tak svůj oblíbený letní nápoj! Pěnové želé neobsahuje lepek a je barveno rostlinnými koncentráty. Já osobně pěnové želé moc nemusím, ale tohle mi nakonec zachutnalo.

Vitamínový nápoj si můžete připravit z rakytníkového sirupu JUPÍ IMUNITA. Rakytník je výborný pomocník na podporu imunity celé rodiny. Obsahuje vysoké množství vitamínu C, ale také vitamín D či minerály, takže je ideální, když zrovBRAND BOX „Objevujeme společně“na bojujete s chřipkou či nachlazením. Podporuje však také správné trávení a zmírňuje únavu i vyčerpání. Pro toto jarní období je tedy ideální, navíc je bez konzervantů, zahušťovadel a umělých sladidel!

Druhý nápoj si můžete uvařit ze sypaného bio čaje HANNASAKI TAIMINTTEA v podání mateřídouška + máta. Kombinace těchto dvou bylin vytváří nezaměnitelnou chuť a vůni čaje. Obě byliny se navzájem svými účinky doplňují a podporují. Čaj působí protizánětlivě a dezinfekčně, pomáhá na nachlazení. Posiluje játra, slinivku a trávení, řeší tak nadýmání a nechutenství. Má uklidňující účinky, tudíž se dá užívat i na nespavost a stres. Čaj je vhodný pro všechny věkové kategorie a právem patří mezi skvosty bylinných čajů. Jako třešnička na dortu je jeho drcená podoba, po zalití klesá téměř ihned dolů a není tak potřeba jej cedit.

Pasta FARFALE – Adriana ve tvaru elegantní mašle či motýla jsou jednoduše krásné. A což teprve ve spojeníBRAND BOX „Objevujeme společně“ s krémovými omáčkami! Zkuste je také jako základ studených salátů, čímž si vytvoříte lehký pokrm a zároveň efektní i na pohled. Těstoviny jsou ze 100 % semoliny, spojení kvalitní suroviny a moderního přístupu přináší těstoviny úžasné chuti.

K uvedeným těstovinám se vám ideálně bude hodit poslední produkt z tohoto boxu, kterým jsou Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji se špetkou bylinek od Podravky. Vychutnejte si chuť rajčat, která dozrála pod horkým středomořským sluncem a jsou samozřejmě bez „éček“.

přidejte na:
BB

24. 03. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář