BRAND BOX „podzim 2022“

Rozbalili jsme pro vás nejnovější Brand Box, pojďte se tedy s námi ponořit do světa nových chutí, inspirací a sezonních tipů.

Je vám smutno po létu? V tom případě vyzkoušejte PROTEIN CHIPS Barbecue od KetoDiet. Jen co otevřete sáček, tak se vzduchem rozline vůně letní grilovačky. Low carb chipsy s příchutí barbecue, vysokým obsahem bílkovin a vlákniny vám dietu nenaruší. Připravte se však na to, že jsou poněkud hrubší a tím pádem i tvrdší.

BRAND BOX „podzim 2022“ Nechtějí vám děti snídat? Se SPACE COOKIES od společnosti BONAVITA se to rychle změní! Nesmírně vesmírně dobré mini cookies s obsahem kakaa a lahodné bílé čokolády jednoduše nasypte do mističky a přidejte mléko či jogurt. Díky celozrnné mouce mají vysoký obsah vlákniny, která zasytí na delší dobu. Chutnají opravdu skvěle a dají se i „zobat" jen tak.

Nevíte, zda máte chuť na čokoládu nebo sušenku? V tom případě sáhněte po novince od Orionu v podobě mléčné čokolády s kousky sušenek a karamelovou náplní. Uvedenou novinku si můžete dopřát i ve variantě s lískovými oříšky místo sušenek, v obou případech vás čeká jedinečný a nabitý chuťový zážitek! Počítejte však u obou čokolád s výraznou sladkou chutí karamelu.

Tak jsme si trochu zamlsali a co dál v podzimním boxíku nacházíme? Již klasiku od Babiččiny volby, a to špaldovou hladkou mouku. Špaldová mouka je považována právem za zdravější alternativu standardní pšeničné mouky, a navíc se vyznačuje specifickou oříškovou chutí. Špaldovou mouku můžete použít místo běžné pšeničné mouky v mnoha receptech na vaše oblíbené moučníky, ideální je smíchat běžnou mouku s moukou špaldovou, aby nebyla příliš lepivá. Hodí se tak pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky aBRAND BOX „podzim 2022“ perníky, kynuté buchty, koláče, sušenky a cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky). I když můžete na trhu najít také jiné mouky, které mají ve svém názvu „špaldová“, ne vždy se obsah špaldy, ze které jsou vyrobené, rovná tomu v moukách od Babiččiny volby. Zatímco některé mouky mají v sobě jen její podíl (nebo dokonce obsahují sto procent běžné pšenice), s moukou Babiččina volba si kupujete skutečnou špaldovou mouku.

Pasírovaná rajčata stejně jako další výrobky z rajčat od společnosti Podravka jsou vyrobena zcela přírodní cestou, a to bez přídavku soli či jiných ingrediencí. Jsou bez „éček“, konzervantů a barviv, naopak s vysokým obsahem zdraví prospěšných lykopenů. Dopřejte svým pokrmům opravdovou chuť rajčat, která dozrála pod středomořským sluncem a byla zpracována do 24 hodin od sběru. Pasírovaná rajčata jsou vhodná pro přípravu základu na pizzu, ale i pro omáčky na těstoviny či rýži.

BRAND BOX „podzim 2022“ Na závěr se pojďme podívat na nápoje. Birell nabízí spotřebitelům, kteří rádi ochutnávají netradiční příchutě, nové varianty šťavnatých radlerů v limitované edici. Novinka Višeň & Ostružina je stejně jako stávající nápoje Birell bez umělých sladidel, barviv a konzervantů a díky vysokému podílu ovocných šťáv potěší plnou chutí zralého ovoce.

Vychutnejte si své Jacobs Cappuccino s nadýchanou krémovou pěnou jako z kavárny. Nyní si jej můžete jednoduše připravit i doma. Příprava je neodolatelně snadná. Zalijte, míííchejte a už jen vychutnávejte!

přidejte na:
BB

21. 11. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář