BRAND BOX "Podzimní vábení"

Brandnooz box opět předčil očekávání s další dodávkou vysoce kvalitního zboží. Tento měsíc jsme měli tu čest ochutnat osm výrobků od renomovaných výrobců, včetně několika, které jsme netrpělivě očekávali. Od rychlých a snadno připravitelných jídel až po sladké pochutiny pro potěšení našich chuťových buněk, tento box nám přinesl širokou škálu produktů k testování. Nyní se podívejme na jednotlivé produkty a jejich recenze.

 

BRAND BOX "Podzimní vábení" Začneme s Adriana těstovinami, které jsou nejen na pánev. Tyto těstoviny jsou skvělé pro rychlé a jednoduché večeře, když nemáte moc času na vaření. Stačí si jen připravit zeleninový či masový základ na pánvi s trochou oleje a koření, přidat těstoviny a zalít vroucí vodou v poměru 2:1 a po 4minutách vaření je hotovo. Chutí jsou velmi dobré. 

 

Pokračujeme s Fini-Mini noodles instantní polévkou. Ta je ideální pro rychlý oběd nebo svačinu. Chutná skvěle, je plná chutných nudlí a na výběr je z několika variant. 


Rozpustná káva Jacobs Velvet Crema je skvělá pro ranní probuzení. Má bohatou a plnou chuť, která vás okamžitě probudí. Navíc se velmi snadno připravuje, takže ji můžete mít hotovou v mžiku. Pěnu této "Jacobsky" si velmi rychle získá titul vašeho ranního parťáka!

 

Tortily grilované FUNTASTIC určené k přípravě wrapů jsou další skvělou volbou pro rychlé a chutné večeře. Jsou velmi tenké, takže se skvěle hodí k naplnění různými ingrediencemi. Díky jejich konzistenci jsou vhodné jak k přípravě teplých tak studených pokrmů.


BRAND BOX "Podzimní vábení" Proteinové müsli - basic jemné od Ketodiet jsou skvělé pro zdravou ale za to velmi vydatnou snídani. Jsou plné bílkovin a vlákniny, takže vás zasytí na dlouhou dobu. Navíc mají příjemně nasládlou chuť.


Večerní chlebík Penam je další skvělou volbou pro zdravou večeři. Je velmi chutný a lehký, takže se skvěle hodí k různým pomazánkám a salátům. Využijete jej pro přípravu nejen dietních pokrmů, jeho chuť jistě ocení i ti nejzasvěcenější milovníci jídla!


BRAND BOX "Podzimní vábení" Studentská pečeť mléčná čokoláda s borůvkovou náplní je skvělá pro na zub! Má bohatou čokoládovou chuť s příjemnou  borůvkovou náplní a naprosto výjimečně křupající konzistencí díky cookies vrstvě . Hodnotím 4,5 z 5. A díky krásnému proslisu se hodí také jako čokoláda ke slavnostnějším událostem.

 

Nakonec jsme ochutnali nachosky se sýrovou příchutí Chio tortillas nacho cheese. Ty jsou skvělé pro večerní posezení u filmu. Mají silnou sýrovou chuť a jsou krásně křupavé.

 

Celkově hodnotíme tuto dodávku zboží od Brandnooz box jako velmi úspěšnou. Všechny produkty byly chutné a kvalitní a určitě je doporučujume dalším zákazníkům.

přidejte na:
Brand Box s.r.o.

03. 11. 2023

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář