BRAND BOX „Vánoce 2022“

Co ukrývá poslední letošní Brand Box? Pojďte se s námi ponořit do světa nových chutí, inspirací a sezonních tipů.

Značka Vitana jako první uvedla na českém trhu ochucené cukry, které stále patří mezi využívané pomocníky při pečení sladkých dobrot. Vyzkoušejte cukr s rumovou příchutí a cukr s mandlovou příchutí, které patří meziBRAND BOX „Vánoce 2022“ nejoblíbenější. Tak směle do pečení, neboť s těmito ochucenými cukry povznesete své sladké výtvory k dokonalosti. Navíc dodáte moučníku rumovou vůni a chuť bez nutnosti přidávat alkohol!

Tento boxík potěší i milovníky českých buchet či šišek s mákem. Mletý mák značky Lagris je ideální pro přípravu náplně do tradičních buchet a koláčů nebo jej jednoduše smícháte s cukrem a použijete k posypání. Výrobek obsahuje 100 % máku, je tedy bez konzervantů, navíc je již pomletý, takže připraven k okamžitému použití. Mák je opravdu lahodný a krásně voní. Na obale najdete i recept pro přípravu makové náplně do tradičních českých buchet.

Trend obliby oříškových pomazánek roste, a tak objevujeme novinku SNICKERS CREAMY SMOOTH PEANUT. Mléčná čokoláda s náplní z arašídové pomazánky a karamelovým jádrem s čerstvě opraženými arašídy ve dvou menších kouscích.

Ze zdravějšího mlsání v boxíku nacházíme tyčinku LOW SUGAR Bombus energy v příchuti vanilla & chocolate. Zdravá, bezlepková ovesná tyčinka bez přidaného cukru plná mléčné maltitolové čokolády s exotickou příchutí vanilky. Naprosté minimum cukru, žádný palmový olej, za to 24 % vlákniny.

BRAND BOX „Vánoce 2022“ Low Sugar je řada zdravých, bezlepkových ovesných tyčinek s velmi nízkým obsahem cukru, jejichž základ tvoří mimo ovesných vloček také mléčná maltitolová čokoláda, která tyčinkám dodává intenzivní čokoládovou chuť bez zbytečné sladkosti, a přitom si stále zachovává charakter zdravého produktu a vynikající chuť. Tyčinky mají vyvážené složení a mimo významného podílu bezlepkového ovsa, obsahují také vysoké množství vlákniny, která rychle zasytí. A tak neváhejte ochutnat i další příchutě, a to cocoa & chocolate nebo salty caramel & chocolate.

Bonduelle nabízí řadu zeleninových jídel, která jsou chutná a dají se snadno připravit na mnoho různých způsobů. Pro každé jídlo byla zelenina pečlivě vybrána, připravena na olivovém oleji a dochucena bylinkami tak, aby vytvořila lahodný pokrm, který potěší vaše smysly. Díky rychlé přípravě se tak stane inspirací pro každodenní vaření. Neváhejte vyzkoušet Bonduelle Rustica, která obsahuje krájené brambory, žampiony, cibule, zelené fazolové lusky a mrkve na plátky.

Z nápojů nacházíme limitku Vinea Kumšt Moštu s moruší černou, která byla vytvořená ve spolupráci se slovenskými a českými vinaři. Spojili v ní chuť lokálního hroznového moštu se sladkokyselou šťávou morušeBRAND BOX „Vánoce 2022“ černé. Novinka je bez přidaného cukru, konzervantů, aromat a barviv.

K vánoční pohodě a cukroví si připravte lahodnou kávičku Tchibo Barista Classic, která je unikátní směsí zrnek kávy Arabica z Brazílie, pražená metodou pomalého bubnového pražení a má již stoletou tradici. Delší doba pražení poskytuje vybraným kávovým zrnkům více času na rozvinutí jejich jedinečného charakteru. Káva je určená jak pro milovníky tradičního šálku kávy „turka“, tak i pro milovníky alternativních způsobů přípravy jako je moka konvička, filter a french press. Káva má certifikaci Rainforest Alliance.

přidejte na:
BB

22. 12. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář