BRAND BOX „zima 2023“

Rozbalili jsme pro vás první letošní Brand Box, který tradičně přináší inspirativní tipy a novinky s chutí. Pojďte se tedy s námi ponořit do jeho obsahu. Zimní boxík je bohatý na slané i sladké mlsání, ale i zdravějších svačinek.

BRAND BOX „zima 2023“ Mini rolky RACIO jsou praktická svačinka, kterou můžete mít kdykoli po ruce. Nový druh přináší spojení jemné cizrny a křupavých kousků hrášku. Navíc získáváte porci bílkovin do svého jídelníčku.

Dopřejte si sladkost, která spojuje bezlepkové vločky, chuť malin a rozinek. Velká müsli tyčinka Red Fruits od KetoDiet doplní tělu bílkoviny a obsahuje výrazně méně cukru než klasické müsli tyčinky. Tak ji neváhejte ochutnat, v krabičce najdete rovnou 3 ks!

Vyzkoušejte nový rozměr arašídové chuti s Horalkami Peanut Butter od Sedity. Je to kombinace sladké klasiky s jemně slaným arašídovým máslem. Tuto novinku chce každý ochutnat!

Všechny milovníky bílé čokolády potěší novinka ze světa lentilek. Na první pohled vypadají jako ty klasické – hravý mix barev, ale ten pravý rozdíl zjistíte až po rozkousnutí. Vyzkoušejte nové Lentilky s bílou čokoládou uvnitř!

Nyní přecházíme již ke slanému mlsání, a to novinkou Pradědovy tyčinky od Havlíka. Extra dlouhé tyčinkyBRAND BOX „zima 2023“ svým tvarem a způsobem zpracování jsou jedinečné na českém trhu. Selský Výpek svou vůní a chutí připomínají naši národní specialitu – pečený bůček na cibulovém základu. Jako jeseničtí patrioti cítili výrobci potřebu podpořit kraj ryze regionálním výrobkem nesoucím jméno patrona našich hor.

Hledáte ideální snack pro křupání bez výčitek? Ochutnejte Bohemia POP CHIPS! Křupavé potěšení, skvělá chuť a o 50% méně tuku oproti klasickým chipsům! POPované, NEsmažené. Speciální způsob přípravy tlakem a teplem, bez smažení. Pochutnejte si na odlehčené variantě slaných snacků s delikátní chutí zakysané smetany s cibulkou a nižším obsahem tuku ve srovnání s klasickým chipsem!

BRAND BOX „zima 2023“ Kdo nestihl vyzkoušet limitovanou edici hladké mouky – Mouka na perníčky během vánočního pečení, má nyní šanci u velikonočních perníčků. Jde o směs pšeničné a žitné mouky na pečení voňavých domácích perníčků. Na zadní straně mouky najdete i recept na medové perníčky jako od babičky.

Posledním produktem z tohoto boxíku je nejoblíbenější ochucená varianta Birellu – Pomelo & Grep. Osvěžující míchaný nápoj na bázi nealkoholického piva Birell, ve kterém je příjemná hořkost chmelu mistrovsky doplněna o vyvážený poměr sladké chuti pomela a hořké chuti grepu. Birell Pomelo & Grep je tak skvělou volbou nejen během horkých letních dnů, ale i za chladnějšího počasí, kdy se skvěle hodí například k obědu.

přidejte na:
BB

16. 02. 2023

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář