Brandnooz box - letní recenze

 

Měsíc srpen právě začal a my přinášíme recenzi k červencovému Brandnooz boxu. Léto pokračuje a děti mají před sebou ještě poslední měsíc prázdnin. Box překvapil novinkami, ale i stálou klasikou, kterou máme rádi a s chutí nakupujeme.

 
 

Jako první jsme ochutnali oblíbené sušenky Oreo! Novinka, která dorazila konečně i k nám - Oreo Chocolate Créme. Sušenka, která se těší obrovské popularitě nejen u nás, ale i ve světě. Nové s kakaovou náplní rozhodně stojí za vyzkoušení. 

U sušenek ještě chvíli zůstaneme. Milka Sensations jsou křupavé sušenky s jemnou čokoládovou náplní a kousky alpské Milka čokolády. Sušenky jsou ve dvou variantách - Milka Sensations Choco inside a Milka Sensations Soft inside. Zkuste je ohřát, dle výrobce chutnají ještě lépe! 

Sušenková příchuť ovládla i lahodné křupavé cereálie Nestlé GOLDEN MINIS. Nová příchuť se jistě bude hodit k snídani. Jsou vyrobeny z celozrnné mouky, obsahují vitamíny a minerální látky pro správný start do nového dne.

 
 

Letní počasí ještě stále přeje grilování. Maso se musí ale nejprve poctivě okořenit. Vitana Gurmánské koření je k marinování masa přímo stvořené. Nově má obal koření průhledné okénko, díky kterému skutečně uvidíte co se v koření skrývá. K masu nebo spíše do zeleninového salátu se jistě hodí nějaký dresink. 

 

 

Develey Dresink je jogurtový dresink, který má jemnou a svěží chuť. Hodí se do hlávkových nebo okurkových salátů, ale je také skvělý s rybami nebo těstovinami. Vybrat si můžete rovněž lehce pikantní Francouzský dresink ochucený koprem.

 
 
 

K večernímu mlsání se budou hodit sušenky TUC Sweet Chili. Novinka, jak píše výrobce, vám doslova vyrazí dech! Ne, nebojte, sušenky jsou příjemně pikantní a v kombinaci s kvalitním pitím vytvoříte skvělé pohoštění.

 
 
 
 

Milujete polévky, ale nechtějí se vám zdlouhavě vařit? Zkuste Maggi Dobré polévky. Z kvalitních ingrediencí a nové příchutě vás jistě okouzlí. Francouzská cibulačka obsahuje velké množství cibule a česneku. Vybrat si můžete z klasické bramboračky nebo fazolové s římským kmínem. Na milovníky klasické knedlíčkové výrobce také nezapomněl.

 

Přejeme vám krásný zbytek léta a mnoho potěšení při ochutnávání novinek, které již můžete zakoupit v obchodních sítích.

 

Vaše sRecepty.CZ

 
přidejte na:

03. 08. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář