Brandnooz březen 2017

Dorazil březnový Brandnooz box a nese název “První jarní pamlsky a dobroty”. Řadí se mezi první jarní boxy a svým obsahem se rozhodně změnil od zimních měsíců. Plno výrobků odpovídá nadcházejícím velikonočním svátkům. Kuchaři a cukráři si jistě přijdou na své. V boxu se objevilo opět pár novinek, ale také i osvědčené pochoutky v novém kabátku.

 

Jako první nás zaujala nová Fidorka Hořká s citronovou příchutí. Nová limitovaná edice, kde se snoubí chuť hořké čokolády a osvěžujícího citronu. Pedro Hambáče jsou další z řady želé bonbónů. Bonbónky s 5% obsahem ovocných šťáv s příchutí jahod, broskví a jablek. Tvarem bonbónů si poskládáte celý svůj hambáč, děti rozhodně pobavíte!

 

V boxu se již po několikáté objevil nápoj Tranquini The New Way to Relax. Dle výrobce se jedná o nápoj, který zmírňuje stres a zvyšuje vaše soustředění. Vychutnejte si ho v práci, ve škole nebo jen tak pro chuť doma. Přivítejte jaro s nápojem v ruce a díky nápoji i s novým přílivem pozitivní energie.

 

Hamé přichází s novinkou Pod Masíčko. Jedná se o zeleninovou směs, která je vhodná pod opečené maso a je ve čtyrech variantách. Můžete si vybrat z řady s názvy - Peperonatka, Cizrnka, Sojanka a Pikantka. Potřebujete rychle a kvalitně uvařit? Směs je ideálním řešením. K slavnostnímu obědu se bude hodit odpolední dezert a káva, co říkáte? Vitana Potahovací hmota s mandlovou příchutí se skvěle hodí na zdobení dortů či moučníků. A příprava? Velmi jednoduchá! Do směsi stačí přimíchat trochu vody a hmota je rychle hotová.

 

Co budete podávat během slavnostního obědu k pití? Pro příznivce piva, pivovar Krušovice přichází s novinkou Ležák za studena chmelený. Díky studenému chmelení pivo získává bohatší a výraznější chmelovou vůni. Chutí se pivo podobá pivům z malých pivovarů. Dětem můžete podávat novou poctivou limonádu od Poděbradky. Citronáda rozšířila stávající řady vedle Malinkovy, Oranžády a Vínové vyráběné s láskou. Je bez umělých barviv a sladidel. A pokud budete mít k večeru chuť na něco ostřejšího, můžete si z pohodlí domova namíchat svůj koktejl! SHATLER´S nabízí výběr ze 14 nejoblíbenějších koktejlů na světě. Jsou již namíchané a jsou balené jednotlivě. Co musíte k domácí přípravě koktejlů udělat? Přidat už jen nadrcený led a party může začít!

 

Nezapomeňte sledovat pravidelné recenze na našich stránkách sRecepty.CZ a na FB profilu. Nové výrobky můžete ohodnotit na stránkách Brandnooz a zapojit se tak do opravdu zajímavého programu. Vaše sRecepty.CZ.

 
přidejte na:

05. 04. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář