Brandnooz květen 2017

Právě dorazil květnový Brandnooz box. Obsah boxu byl směsicí všech chutí, od výrobků hodící se k snídani až po novinky v podobě nápojů. 

 

 

Jako první jsme ochutnali Nestlé Fitness Cereálie. Jarní paprsky působí na naši psychiku a lidé se celkově stravují zdravěji. Cereálie se skvěle hodí k snídani. Můžete je přidat do mléka nebo jogurtu a vydatná snídaně je na světě. Nově je do cereálií přidán celozrnný oves. Vybírat můžete ze 4 příchutí, Plain, Chocolate, Fruits nebo Yoghurt.

 

U tipů k snídani ještě chvíli zůstaneme. Skvělá volba může padnout na ovesnou kaši od Dr. OetkeraNovinka s příchutí rakytníku vás příjemně překvapí svou chutí. Další příchutě jako Açaí a Goji v kombinaci se lněnými semínky vás báječně zasytí a dodají vám potřebné vitamíny a minerály.

 

 

Už jste viděli nový nápoj Smarty? Myslivecký nebo rybářský je jemně sycený nealkoholický nápoj s příchutí jablka anebo citrónu a chmelu. Z každé koupené láhve přispíváte 1 Kč na projekty spojené s ochranou přírody v ČR. To zní jako rozumný nápad, co říkáte? Ahmad Tea Cold brew, to je poctivý ledový čaj, který byl vyvinut pro zalití studenou vodou. Je vyroben ze skutečných lístků černého čaje a to rovnou ve třech příchutích - English Tea, Lemon and Lime, Peach and Passionfruit.

 

Nescafé Classic patří již dlouhé léta ke klasikám mezi rozpustnými kávami. Její chuť je unikátní díky dvojitému filtrování. Aroma čerstvé pražené kávy je samozřejmostí. Pokud vás honí mlsná u popíjení tohoto lahodného moku, vychutnej si JOJO Mixle Pixle. Mix želé bonbónů, různých tvarů a velikostí pro každého. Obsažené ovocné šťávy dotvoří jen dokonalost želé bonbónů!

přidejte na:

29. 05. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář