Červencový Brandnooz box je tady!

 

Obdrželi jsme nový červencový Brandnooz box a je opět plný novinek, které se objevily na trhu potravin. Tento box je dobře sestaven. Obsahuje od každého něco - slané pokrmy, sladké pokrmy, nápoje, ale i něco k běžného ke konzumaci. Obsah je rozmanitý a skvěle poslouží třeba při letním posezení s přáteli. Určitě neváhejte něco nového ochutnat!

 

Firma Veto eco přichází na trh se zdravými paštikami z tofu pod názvem Patifu paštika. Vynikají výbornou konzistencí a vyváženou chutí. Jsou k dostání v devíti příchutích a to Patifu - toskánská, delikates, s hlívou ústřičnou, bylinkami, bazalkou a česnekem, hokaido, gourmet, orient, rajče a olivy. Paštiky se snadno otvírají, mají dlouhou trvanlivost a nemusí se skladovat v lednici. Neobsahují konzervanty, chemická barviva, lepek ani cholesterol. Jsou velmi vhodné pro zdravý životní styl. Výborně se hodí na výlety i na dovolenou.

 

Dalším výrobkem z tohoto boxu je Tuňáková pomazánka s paprikou Rio Mare Paté Rustico. Značka Rio Mare představuje vynikající kvalitu a chuť. Obsahuje typické středomořské ingredience. Hodí se podávat na opečených toustech jako pohoštění pro přátele. Kdo má rád tuňáka, ten si dozajista zamiluje tuto skvělou pomazánku. Pochoutka je balena v praktickém obalu, který lze opakovaně uzavírat.

 

Společnost Spak přichází na trh s novinkou, a to Bylinkovým a Francouzským dressingem. Je to lehký dressing s jemnou chutí, vyroben z jogurtu a doplněn bylinkami. Neobsahuje konzervační látky a je vhodný pro bezlepkovou dietu. Jeho vyvážená chuť obohatí všechny čerstvé saláty.

 

Osvěžení v červencovém Brandnooz boxu nám přináší společnost Avanti. Přichází s novinkou Avanti Hugo. Je to jemně perlivý osvěžující nápoj, s nádechem citrusu a bezinky. Receptura vychází z oblíbeného drinku, který je velmi oblíben v Německu a Rakousku. Skvěle se hodí podávat vychlazený, s plátkem limetky a doplnit ho nejlépe mátou. Ideální “společník” pro letní teplé večery.

 

Chybí vám něco tzv. na chuť k večerní skleničce vína? Za vyzkoušení určitě stojí novinka v podobě brambůrků od společnosti Bohemia Chips - Z raných brambor nesolené a jemně solené. Jedná se o limitovanou edici a jsou vyrobeny z odrůdy brambor Lady Roseta, které dodávají lahodnou chuť a jsou jemně křupavé. Pro příznivce slanějších pokrmů to nebude to pravé ořechové, ale pro děti se hodí výtečně. Škoda jen, že je to limitovaná edice.

 

Tentokrát byl v boxu jemně alkoholický nápoj Elderflower od výrobce Strongbow, který potěší příjemnou chutí bezu a jablek. Nápoj obsahuje 4,5 % alkoholu a nejlépe chutná na ledu.

 

Na závěr jsme si nechali něco sladkého pro děti. V nabídce najdeme Ovesné sušenky brusinkové polomáčené od firmy Emco. Sušenky s jogurtovou polevou jsou velmi dobré a vhodné jako odpolední svačinka pro děti. Jediné co mohu vytknout je přítomnost palmového tuku, který obsahuje nezdravé nasycené mastné kyseliny. Dalším výrobkem této firmy je Tyčinka s ořechy a brusinkami. Tato šťavnatá pochoutka obsahuje velké množství ořechů a brusinek, které dodají tělu energii. Hodí se na svačinu nebo výlety. Nakonec tady máme oblíbená lízátka od Chupa Chups XXL 4 D ve třech příchutích - jahoda,borůvka a banán, cherry a cola, limetka a jablko. Tyto obří lízátka mají navíc uvnitř schovanou oblíbenou žvýkačku. Spokojenost jak s příchutí tak s velikostí.

 

Užívejte plnými doušky horké letní dny. Jsme teprve v půlce. Přejeme vám krásnou dovolenou, případně prázdniny a hlavně spokojené chvilky s těmi nejbližšími.

 
přidejte na:

12. 08. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář