Chefshop.cz nově otevírá i v sobotu

Chefshop.cz nově otevírá i v sobotu od 9:00 do 14:00

Už jste navštívili novou prodejnu Chefshop největší školy vaření Chefparade? Nyní pro vás prodloužili otevírací dobu až do 19 hodin a nově u nás nakoupíte i v sobotu od 9 do 14:00. Chefshop je tu pro všechny milovníky kvalitního jídla a vaření a najdete jej v hale 36 vedle haly se zeleninovými trhy. Jedinečné delikatesy, ale také kuchyňské vybavení, spotřebiče, nádobí a to vše na jednom místě! Vše pro přípravu, vaření, pečení a stolování.

 

Chefshop vám nabídne kvalitní suroviny z celého světa jako například thajské kari pasty a nudle, kokosový krém a mléko, indické koření a směsi, vše na sushi, řecké olivy a feferonky, italské BIO nefiltrované olivové oleje, balsamikové octy, rýže Arborio, francouzské paštiky, džemy, hořčice a kaštanové pyré. Můžete si také vybrat z široké nabídky českých výrobců: chilli omáčky Mučíto, paštiky Čongrády, bezlepkové produkty jako pudingy, Bio ovesné kaše, arašídové či přepuštěné másly Ghee a další.

Dřevěné a nerezové potřeby, elektrospotřebiče, nože takových značek jako Fiskars, nebo Raymond Blanc, hrnce různých materiálů i nejkvalitnější měděné hrnce značky Ruffoni, které mají doživotní záruku, pánve všech druhů, formy  na pečení značky Cakeboss, zapékací misky a  příslušenství na pečení.

Dále vysoko kvalitní porcelán, talíře, misky, hrnky, 

džbánky, příbory a také ručně vyráběné keramické nádobí značky Made in Japan, kterým je Chefshop jediným distributorem v celé Evropě.

A tím hlavním pro kvalitní vaření jsou suroviny – Chefshop Vám nabídne ty nejlepší suroviny z Francie, Anglie, Itálie a Asie.

A v neposlední řadě zde koupíte i nejzajímavější kuchařky českých i zahraničních autorů.

 

 

 

 

Více než 2000 produktů, kvalita,  inspirace pro každodenní  vaření a stolování – to je  Chefshop v hale č. 36 s bočním vstupem hned vedle školy vaření Chefparade.  Každý pracovní den od 9 do 18 hod v sobotu od 9 do 14 hod.

Chefshop – vše co můžete v kuchyni potřebovat! Každou druhou středu nezapomeňte sledovat MEGA AKCE %

 

přidejte na:

16. 02. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář