Grilovaná chobotnice na dva způsoby

Pokud patříte mezi lidi, kteří nejí mořské plody, protože mají strach, že by je nezvládli připravit, tak zbystřete!

Příprava mořských plodů je naprosto jednoduchá.Grilovaná chobotnice na dva způsoby

Konkrétně chobotnice se pouze vaří v osolené či jinak dochucené vodě do změknutí a následně si ji vyladíte podle svých chutí.

Jak se dozvíte ve videu, takový dobrý tip na to, jak poznat, že je chobotnice dobře uvařená, je, že jde ukrojit druhou (tupou) stranou nože.

Dobré je chobotnici po hlavu třikrát ponořit do vroucí vody, než ji tam vložíme celou.

Jakmile máte chobotnici doměkka uvařenou, můžete se připravit třeba právě na její grilování!

přidejte na:
Ivet

22. 08. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář