Co jsme objevili v letním BRAND BOXu?

Prázdniny se nám již přehoupnou do své druhé poloviny, a tak si pojďme společně rozbalit letní nadílku Brand Boxu, který obsahuje novinky a tipy z regálů trvanlivých potravin.

V tomto boxu nacházíme převážně nápoje, které se ideálně hodí k letnímu osvěžení. Jako první tentokrát představujeme další kávovou specialitu od Tchibo, a to Mazagrande Yuzu Tonic. Pokud jste fanouškem espresso tonic, zpestřete si léto tímto kávovým koktejlem, který vás osvěží vyladěnou kombinací kávy cold brew s tonikem a dotekem exotického yuzu. Obsah kofeinu této kávové novinky je 32 mg/100ml a podává se vychlazená.

Co jsme objevili v letním BRAND BOXu? V druhém nápoji objevíte jedinečný mix skvělé ovocné chuti, jemných bublinek, minerálů a vitamínů (B6, D3, vitamínu A nebo B12), které přispívají k normálnímu fungování imunitního systému. To vše s nízkým obsahem cukru, bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Novinka Mattoni Imuno byla vyvinuta ve spolupráci s odborníky ze Společnosti pro výživu a je dostupná v oblíbeném balení o objemu 0,5 l a to hned ve dvou jedinečných příchutích – mango s pomerančem a jablko s kiwi a ananasem.

Poslední nápoj v plechovce osloví milovníky ovocných piv - COOL tmavá švestka nealko bez konzervantů a umělých barviv. Tento míchaný nápoj z piva s cukrem a sladidlem z rostliny stévie vám bude chutnat řádně vychlazený.

Dalším nápojem obohaceným o vitamíny a minerály je funkční voda SEMTEX STREET WATER. Posiluje imunitu, napomáhá regeneraci svalů, podporuje výkon a soustředění. Je tedy vhodná především pro sportovce a lidi, kteří se potřebují maximálně soustředit nebo odbourat únavu. Funkční voda se prodává v ideálním 750 ml PET balení a ve třech příchutích.

Posledním nápojovým produktem z boxu je ONDRÁŠOVKA grapefruit. Příchuť grapefruit je příjemně osvěžující a obecně v ČR velmi oblíbená. Stejně jako všechny ostatní ochucené Ondrášovky i grapefruit je ochucený pouze přírodním aromatem grapefruitu. Díky své střední mineralizaci je Ondrášovka vhodná pro každodenní pití, především pro doplnění běžných minerálů.

A co dalšího letní boxík ukrývá? Křupavé cereální zapékané müsli NESTLÉ FITNESS – granola medová je ideální k přípravě zdravé snídaně. Granola obsahuje 57 % ovsa, vápník a železo. Skvěle chutná nejen s mlékem, ale i s jogurtem a kousky ovoce!

Víte, že i chipsy můžou být zdravější? Neváhejte vyzkoušet JOXTY 22% PROTEIN a doplňte dávku energieCo jsme objevili v letním BRAND BOXu? sójovým proteinem ve spojení s kořením a tradiční bramborovou chutí chipsů. Chipsy se mohou pochlubit složením bez obsahu geneticky modifikovaných surovin, syntetických barviv a aromat. Zároveň jsou díky absenci lepku a živočišných surovin vhodné jak pro vegany, tak i pro celiaky. Vybrat si můžete z pěti různých příchutí, v našem boxíku jsme nalezli příchuť Chilli & limetka. Pálivost není tak výrazná a k sladkému vínu to byla ideální volba.

Závěrečným produktem je něco zdravého k mlsání, a to BOMBUS RICE BAR. Pražená hnědá rýže a kvalitní čokoláda kombinují nezaměnitelnou chuť a jedinečné křupnutí, do kterého se zamilujete! Opravdu lehký snack s denní dávkou hořčíku, ProViotic, navíc bez lepku a bez palmového oleje. Už žádné výčitky z mlsání a vyzkoušejte hned všechny tři příchutě: bílá, mléčná a tmavá čokoláda. Osobně se bílé čokoládě vyhýbám, tato tyčinka však není přeslazená.

přidejte na:
BB

23. 07. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář