Co se skrývá v jarním BRAND BOXu?

Konečně máme jaro v plném proudu a k nám zavítal nový Brand Box s podtitulem „květinová nadílka“. Pojďme si tedy představit jednotlivé produkty z boxu plného nových chutí a vůní.

V tomto boxu najdeme hned několik nápojů. Jako první vám představujeme nový Birell Světlý s vylepšenou recepturou. Nealkoholické pivo s bohatší a plnější chutí, které je dosaženo zvýšením podílu chmelu a karamelového sladu, oslní i ty nejzkušenější pivaře.

Zážitek z chuti v nové formě a jedinečné osvěžení bez cukru i sladidel. To je nová řada ochucené minerální vody Mattoni esence v plechovce. Unikátní spojení minerální vody Mattoni, jemných bublinek a přírodních esencí z ovoce a bylinek. To vše bez cukru, sladidel, barviv i konzervantů. Novinka je k dostání v praktickém balení oCo se skrývá v jarním BRAND BOXu? objemu 0,5l v oblíbené příchuti osvěžujícího citronu či v kombinaci voňavého jablka a svěží máty.

Vinea frizzante je nealkoholická hroznová limonáda plná opojných květinových a ovocných tónů. Vinea Frizzante je méně sladká a svou jemnou perlivostí připomíná šumivá vína. Rovněž v praktickém plechovém obale o objemu 250 ml.

Kávová specialita Tchibo Barista Cold Brew se od běžné ledové kávy liší speciálním způsobem přípravy. Ten spočívá v tom, že světle pražená a udržitelně pěstovaná zrnka 100 % kávy Arabica necháme 14 hodin macerovat, tedy louhovat ve studené vodě. Káva tak nikdy nepřijde do styku s horkou vodou a díky tomu má jemnou, svěží chuť s nižší hořkostí a aciditou. Všechny příchutě (slaný karamel, hořká čokoláda, lískový oříšek) jsou v ekologicky šetrném kartonovém obalu, s certifikací FSC a certifikovanou kávou Rainforest Alliance. Najdete je ve všech kamenných prodejnách Tchibo.

Chcete si při dietě mlsnout? Pak sáhněte po křupavých kuličkách Low Carb crispy, které jsou obalené v bílé čokoládě bez zbytečných cukrů. Jemně sladká bílá čokoláda se vám rozplyne na jazyku a kuličky uvnitř vás potěší s každým křupnutím. A co je nejlepší? S každou kuličkou doplňujete bílkoviny, a přitom mlsáte. Ochutnejte tyto sójové kuličky od KetoDiet a neodoláte stejně jako já.

Nové čokoládové tabulky ORION Ateliér s vysokým podílem kvalitního kakaa (90 %), získávaného navíc 100 %Co se skrývá v jarním BRAND BOXu? udržitelně, představují skutečný požitek. Vyrobené jsou jen ze 3 ingrediencí, a vy si tak můžete vychutnat dokonale intenzivní a autentickou chuť čokolády.

Řekněte ano dlouhotrvající intenzivní svěžesti s funkčními bonbóny Mentos Clean Breath! Tyto funkční bonbóny díky svému výjimečnému složení v kombinaci se zinkem prokazatelně snižují příčiny nepříjemného dechu po dobu více než 2 hodin. Ochutnejte osvěžující variantu Mentos Clean Breath Peppermint s příchutí máty a extraktem z kůry magnolie. Pokud dáváte přednost ovocné svěží chuti, je tu pro vás Mentos Clean Breath Lemon Melissa s příchutí citronu a meduňky. Funkční bonbóny Mentos Clean Breath jsou bez cukru a v praktickém balení, které se vejde i do kapsy.

Co se skrývá v jarním BRAND BOXu? Vášeň a neodolatelná chuť, kterou Podravka Natur Chilli poskytuje, nadchne milovníky kořeněných jídel. Na neodolatelné chuti se velkou mírou podílí chilli papričky a dokonalá kombinace 13 druhů zeleniny a koření. Chilli, sladká paprika, česnek, oregano, kmín, kousky papriky a další tvoří spolu s bylinkami a mořskou solí plnou chuť Podravky Natur Chilli. Zažehne oheň vaší vášně pro pikantní gastronomii. Neobsahuje lepek, laktózu, bez přidaných barviv i glutamátu. Navíc vhodné pro vegetariány i vegany.

přidejte na:
BB

02. 05. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář