Co skrývá zimní BRAND BOX?

Sice už máme po Vánocích, ale my máme pro vás ještě jeden dárek k rozbalení, a to zimní Brand Box! Pojďme se tedy podívat, jaké dobroty skrývá.

Co skrývá zimní Brandnooz box?

Zimní období je neodmyslitelně spjato s perníčky, a tak přichází Babiččina volba se speciální limitovanou edicí hladké moukyMouka na perníčky. Jde o směs pšeničné a žitné mouky na pečení voňavých domácích perníčků. Na zadní straně mouky najdete i recept na medové perníčky jako od babičky.

 

Co skrývá zimní Brandnooz box? Co si dát po svátcích na snídani? Jahodové ovesné polštářky OAT Pillows z nové ovesné řady mají vysoký obsah vlákniny, jsou vyrobeny z celozrnných ovesných vloček a bez umělých aromat. Po rozbalení vás omámí krásná vůně jahod. Navíc se společnost BONAVITA chová šetrně k životnímu prostředí, proto nakupuje suroviny na výrobu tohoto produktu od lokálních dodavatelů a tím snižuje uhlíkovou stopu.

Co skrývá zimní Brandnooz box?

Kdo si dal dietu jako předsevzetí, tak určitě ocení následující dva produkty pro přípravu salátů. Bonduelle Créatif Olive je směs cukrové kukuřice, zelených a černých krájených oliv a červené papriky na kostky. Tato zeleninová směs v mírně slaném nálevu dodá barvu a chuť všem vašim salátům. Francouzský dresink od Develey je pikantně kořeněný, zjemněný koprovými snítkami a rajčatovým protlakem. Dresink se skládá ze 100 % přírodních surovin a je samozřejmě bezlepkový. Tento jemný krémový dresink se hodí ke všem míchaným salátům.

 

Co skrývá zimní Brandnooz box? Tento boxík potěší i milovníky českých buchet či šišek s mákem. Mletý mák značky Lagris je ideální pro přípravu náplně do tradičních buchet a koláčů nebo jej jednoduše smícháte s cukrem a použijete k posypání. Výrobek obsahuje 100 % máku, je tedy bez konzervantů, navíc je již pomletý, takže připraven k okamžitému použití. Mák je opravdu lahodný a krásně voní. Na obale najdete i recept pro přípravu makové náplně do tradičních českých buchet.

Co skrývá zimní Brandnooz box?

Z nápojů tentokrát nacházíme kokosový nápoj Joya. Tento nápoj z kokosu a rýže bez přidaného cukru a dochucovadel je velmi chutný, přirozeně sladký a navíc v BIO kvalitě. Neobsahuje laktózu ani sóju. Díky snadné konzumaci pomocí brčka je perfektní jako svačinka na cesty. Můžete jej použít i do cereálií nebo do kávy či čaje. Je ideální rovněž na vaření a pečení.

 

 

Co skrývá zimní Brandnooz box? Závěrečným produktem je Tchibo Barista Espresso Style. Instantní káva s praženou mletou kávou je pravá kávová specialita, která splňuje všechny požadavky opravdového baristy. Během tradiční metody pomalého bubnového pražení kávová zrna rozvíjejí svou jemnou vůni s hladkým tělem a jemnou pěnou. Tato káva, obsahující kávu z Kolumbie, má silný avšak vyvážený charakter.

 

Jako bonusový produkt jsme v boxíku nalezli oblíbené písmenkové těstoviny od Zátkovy, které se vyrábějí z mouky umleté ve vlastním mlýně a z kvalitních podestýlkových vajec.

přidejte na:
BB

02. 01. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář