Co zvolit na silvestrovský přípitek?

Konec roku patří k jedné z nejvýznamnějších událostí celého roku. Jednak si všichni můžeme vydechnout a poblahopřát si, že jsme překonali další rok, zároveň však můžeme strávit několik nadstandardních chvil se svou rodinou a přáteli. Pokud na vás letos padla zodpovědnost pořadatele, určitě si kladete i otázku, jak bude vypadat váš přípitek.

Možností, které můžete svým hostům nabídnout k pití, je naštěstí hned několik. Vždy záleží na tom, co mají vaši přátelé rádi, jaké bude menu celého večera a jestli se bude podávat alkoholický či nealkoholický nápoj (v rezervě byste však měli mít obě varianty).

Stará dobrá klasika Co zvolit na silvestrovský přípitek?

Pokud se bojíte experimentovat, existuje klasika, kterou nepohrdne snad žádný člověk – šumivé víno. Taková varianta není cenově nijak náročná. V bublinkách navíc skvěle vypadají plátky jahod či jiného ovoce. Chcete-li se před hosty vytáhnout, můžete koupit pravé šampaňské pěstované a lisované ve francouzské oblasti Champagne. Svou chutí je naprosto nezaměnitelné, ale unikátnosti odpovídá i jeho cena.

Něco trochu moderního

Patříte-li k osobám, které se nebojí zkoušet nové věci, můžete sáhnout po netradičních přípitcích, třeba Martini. Ostatně, když jím nepohrdl sám James Bond, jak by mohli vaši hosté, že? Pokud máte rádi silnější alkohol, můžete vyzkoušet gin nebo koňak, jež se sice řadí mezi digestivy, ale pro přípitek jsou stejně tak vhodné.

A co nabídnout dětem?Co zvolit na silvestrovský přípitek?

Ať už se na vaší oslavě objeví děti nebo budete mít hosty, kteří z nějakého důvodu alkoholový přípitek odmítnou, je třeba být připraveni i na vhodnou alternativu. Máte-li humor zaryt hluboko pod kůží, nabídněte hostům dětské šampaňské (šumivou slazenou limonádu). Pokud se však na takovou legraci necítíte, mějte pro hosty přichystané ovocné šťávy nebo bublinkové limonády.

přidejte na:
BB

22. 12. 2021

Fotogalerie


Mohlo by se vám líbit

Další články

Přidat komentář