Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Diáře Gastronaut pro r. 2012

A je to tady! Avízovaný diář Gastronaut pro rok 2012 je v prodeji! Kalendář gastronomických akcí a užitečných informací, rad a tipů o všem, co"gastronaut" potřebuje vědět.

Diář pro milovníky dobrého jídla a pití a všechny, kteří rádi objevují nové chuťové zážitky. Díky tomuto diáři budete moci nejen lépe organizovat svůj pracovní i volný čas, ale zorientujete se ve světě gastronomie a nezmeškáte zajímavé gastroudálosti.

Čtenář může vybírat ze tří barevných variant obálek.

59049_medium

Co Gastronaut diář obsahuje?

  • klasické týdenní kalendárium
  • tipy na vybrané gastronomické akce z celé ČR a SR, například festivaly, slavnosti, degustace, trhy, výstavy
  • sezónnost v české kuchyni a s ní spojené tradice
  • významné gastronomické události a svátky doma i ve světě
  • prostor pro gastronomické poznámky uživatele, jako např. jakou restauraci navštívil, jaké víno ochutnal, co zajímavého uvařil, které speciality chce nakoupit...
  • adresáře a tipy na gastrodárky, kam vyrazit za osvědčenými nákupy, do dobré kavárny či restauracena degustaci vína nebo kurz vaření
  • odkazy na články, recepty, časopisy a pořady o jídle či zajímavé weby

Brzy si již Gastronaut diář budete moci objednat za své nastřádané zlaťáky i u nás! Sledujte dál aktuality a Facebook!

Fotogalerie

Smart Press

19. 09. 2011

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře