Dubnový Brandnooz box

V dubnu jsme měli možnost ohodnotit zaslané novinky z Brandnooz boxu. Obsahoval devět výrobků a jeden časopis. Při shlédnutí tohoto obsahu jsem usoudila, že jsou to produkty vhodné nejen do domácnosti, ale i na camping.

Jako první jsem ochutnala novinku Nescafé 3in1 Sweet vanilla a Warmy caramel. Obsahuje dobře namíchaný poměr kávové, sladké a mléčné chuti. Příchuť karamelu byla pro mě příliš sladká. Nezaškodí jako občasná změna.


Při ochutnávání nových variant Strážnických brambůrek mě zaujaly ty nesolené. Při prvním soustu mi přišly mdlé a nevýrazné, ale pak mi zachutnaly pro svoji jemnost. Přišlo mi, že při delším ochutnávání přece jen obsahují trošku soli. Tuto variantu bych volila pro děti. Druhá varianta pepř a sůl mi přijde hodně výrazná a určitě ne všem bude vyhovovat. Jsou příliš ostré.


Chuť jsem si spravila s ochutnáním Korunní vody Tonic. Jako novinka mě příjemně překvapila. Tonic sice nepiju, ale v téhle minerálce mě jemná chuť nijak nedráždí a je příjemně vyvážená. Není ani moc sladká, chutná skoro jako grep. Potěšilo mě, že ho můžou pít i děti. Můžete si ho vychutnat plnými doušky.


Milovníci grilování si přijdou určitě na své. Kombinace koření a pomerančů nebo citrónu od Vitany je sice nezvyklá, ale výsledný efekt je výborný. Ovocná šťáva dodá příjemnou chuť a zjemní maso. Kořenící směs se dá použít i pro pečení v troubě. Výsledek je opravdu vynikající. Rozhodně doporučuji místo marinování v oleji.


Cereální tyčinka Corny Big Fruit s jablky není špatná, ale nijak nevybočuje z řady. Jablka tam jsou vidět, není to jenom drť, ale tyčinka se mi zdála moc přeslazená. Oceňuji, že na ni není poleva. Je poměrně měkká a šťavnatá. Hodí se jako lehká svačinka, která osvěží a dodá energii.


Novinka v oblíbené řadě Grunt polévek od Vitany je polévka Frankfurtská, která je hustá a dobře ochucená. Všechny Grunt polévky jsou moc dobré a rychle hotové. Při dodržení doporučeného množství vody i dostatečně husté. Frankfurtská je chuťově vyvážená a snadno se rozpustí ve vroucí vodě. Není přesolená a když přidáte například nakrájený párek máte rychlou a vydatnou večeři.


Bonbóny Mentos Soda Mix Roll mi přišly jako dobrý nápad, kdy se dá v jedné tyčince namíchat více příchutí. Citrónové a pomerančové jsou osvěžující, ale příchuť kola mě příliš neoslovila. Celkově jsou lepší než klasické mentolové.

Marianne bydlení Duben 2015 - časopis se mi líbil. Jsou v něm návody, praktické informace i konkrétní tipy pro širokou vrstvu čtenářů.

Křehké rohlíčky s celozrnnou moukou od Bonavity jsou chuťově dobré, ale docela tvrdé. Když se namažou pomazánkou pěkně změknou. Hodí se k zeleninovému salátu nebo jako rychlá zdravá svačinka. Výhodou je, že se nekazí a můžete je mít v zásobě až vám dojde pečivo.


Příjemně mě překvapila novinka od firmy Efko PRONTO PER PASTA. Jejich sušená rajčata s olivami a česnekem mají úžasnou chuť a skvěle se hodí k těstovinám. Kombinace sušených rajčat, oliv a česneku je opravdu výborná. Hodí se také ke grilovaným delikatesám nebo na topinku či pizzu. Velmi oceňuji i přiložené recepty. Dle mého názoru je to nejlepší výrobek z celého boxu.




přidejte na:

21. 05. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář