FOODPARADE 2013 – festival jídla a pití

Škola vaření Chefparade pořádá již třetí ročník festivalu Foodparade, jehož letošní NOVINKOU je amatérská kuchařská soutěž I Love Food. Soutěž startuje 8. 8. 2013 a její finále proběhne a vyvrcholí přímo na festivalu. Soutěžící mají za úkol připravit originální recept, jehož základní, hlavní a povinnou ingrediencí je dýně. Recepty mohou soutěžící zasílat do 30. 8. 2013 na e-mail info@foodparade.cz, z došlých receptů vybere odborná porota 8 finalistů, kteří předvedou své umění přímo před zraky návštěvníků Foodparade. Vítěz soutěže se může těšit na zajímavé ceny  v celkové hodnotě 50 000 Kč, recepty 3 nejlepších finalistů budou uveřejněny v kuchařské knize Chefparade a vítěz si bude moci připravit svůj dýňový kurz vaření ve škole Chefparade.
 
 
 
FOODPARADE 2013 – festival jídla a pití
Na festivalu ochutnáte degustační menu nejlepších pražských restaurací, dále se můžete těšit na vynikající vína, lahodnou kávu, výborné pivo, exotické koktejly a delikatesy z celého světa.
 
Po oba dva dny budou probíhat kuchařské show, ve kterých se představí Jana Vašáková a Martin Polačko, nemůže chybět molekulární kuchyně a Petr Koukolíček, dalším zpestřením festivalu je hmyzí kuchyně a David Švejnoha. Unikátní je i Fine Dining, který si pro hosty festivalu připravila lanýžová restaurace La Truffe. Jako kuriozita bude nejen pro muže připraveno autentické vojenské menu, které bude podáváno přímo z polní kuchyně.  
 
Foodparade je festival pro celou rodinu, nezapomínáme a myslíme i na děti. Pro malé návštěvníky je připraven dětský koutek ZDARMA s odborným dohledem. Děti si mohou vyzkoušet kurzy vaření a kurzy bubnování, různé soutěže a kreativní dílny s kuchařskou tématikou. Anglicky mluvící děti jsou vítány!
 
Potvrzení účastníci:
 
• RESTAURACE
Dock House, Dolce Villa, Green House, Hotel InterContinental, Chefparade Foodtruck, Krystal Mozaika Bistro, La Truffe, Máneska, Molekulární kuchyně, MOOD, Mozaika, Můj šálek kávy, Občanská plovárna, SCHOOL, Sushitime, Towerpark, U Modré Kachničky, Zlatá Praha 
 
• NÁPOJE
Doubleshot, Karlovarské minerální vody, Pivovar Chotěboř, WineWorld
 
• DELIKATESY
Akoření, Cukrárna Saint Tropez, Food Love, Hmyzí kuchyně, Chefparade Warehouse, Italfood, Le Petite France Boulangerie, Palačinkárna Galetka, Pasta Art, Tomáš Babinec, Top Potraviny
 
• A TI DALŠÍ
Chefparade Škola vaření, Polský Institut, Velvyslanectví Velké Británie
 
Vstupné v předprodeji:
Dospělí 300 Kč (100 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Studenti 250 Kč (50 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Senioři 250 Kč (50 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Děti do 10 let zdarma
Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na www.ticketstream.cz.
 
Vstupné na místě:
Dospělí 350 Kč (150 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Studenti 275 Kč (75 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Senioři 275 Kč (75 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Děti do 10 let zdarma
 
přidejte na:
Chefparade

15. 08. 2013


Další články

Přidat komentář