Formy a pečení

Většina z nás používá při pečení již zažité formy. Na velikonoce jsou to beránci, na vánoce mimo vánoček, copů a jiných se používají kapři a na bábovky zase formy bábovek. Mají sice různé rozměry, ale jsou to pořád bábovky. Proč nepoužít třeba místo bábovky tzv. srnčí hřbety? Zvláště, zůstaneme-li již bez dětí, a přijdou k nám na návštěvu, odpadá krájení a balení bábovek s sebou, prostě dáme jeden srnčí hřbet celý a ještě to vypadá lépe, než nakrojená buchta. Také se lépe rozkrajují a mažou náplní, ať už krémem nebo džemem.¨. I poleva se na nich lépe roztírá.

přidejte na:

19. 12. 2010


Další články

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.