Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jaroměřická mlékárna spolupracuje s foodblogy


Jaroměřická mlékárna oslovila vybrané foodblogerky a nabídla jim možnost vyzkoušet si její výrobky a připravit z nich originální recepty. Proč? Protože je přesvědčená, že zápisky o jídle potřebují k úspěchu to samé jako nevelká mlékárna na jihu Vysočiny  ̶  osobitost a opravdový zápal pro věc. Nešidit se vyplatí. Mléčné výrobky i foodblog. Recepty, které vznikly díky této spolupráci, najdete na: http://mlekarna.cz/cz/recepty-z-jaromericke-mlekarny


Během uplynulých tří měsíců napsaly pro Jaroměřickou mlékárnu své recepty nejprve autorka blogu Delicious-blog-lucie.cz, následovala spolupráce s Šůšou cookingwithsusa.blogspot.cz, Terezou Beránkovou vypecky.cz a Šárkou Hubáček tvarohapovidla.cz. Dvě blogerky, Vendula Svobodová – konceptdoga.cz a autorka blogu fitness-lamka.blog.cz, kontaktovaly Jaroměřickou mlékárnu samy a i z této spolupráce vznikly velmi zajímavé recepty. Spolupráce s foodblogy bude určitě pokračovat i v budoucnu.


Bedřich Štecher, ředitel a majitel Jaroměřické mlékárny, říká: „Líbí se mi, že vzniklé recepty jsou velmi různorodé. Najdete zde vynikající tvarohovou bábovku, bezlepkové cupcakes ale i špenátovo-rukolový krém. Výsledek je důkazem nejen kreativity foodblogerek, ale také širokého využití našich mléčných výrobků. Všechny blogerky, se kterými spolupracujeme, mají jedno společné – líbí se jim, že naše produkty neobsahují kontroverzní ,éčka‘ a jsou vyráběné výhradně z domácích surovin.“



Míša, foodblogerka Šůša, která se umístila na předních místech v soutěži objev roku 2014 v kategorii foodblog, říká: „Protože mám ráda kvalitní, poctivé a české výrobky, oblíbila jsem si i ty z Jaroměřické mlékárny. Fandím výrobkům bez zbytečné chemie a těmi se Jaroměřická mlékárna rozhodně může chlubit. Pomazánkové máslo znají asi všichni a jeho chuť je nezaměnitelná. Co mě ale chuťově nejvíc překvapilo, byl Jaroměřický smetanový sýr Fénix. Má lahodnou a jemnou chuť a v kuchyni má obrovské využití. Můžete si ho namazat jen tak na chleba, připravit z něj výbornou pomazánku nebo jím ozvláštnit obyčejné zapečené brambory a vykouzlit tak úžasný oběd.“

Hanka alias Lamka, tvůrkyně Fitness-lamka.blog, souhlasí: „Líbí se mi, že Jaroměřická mlékárna vyrábí čistě, bez chemie, podle tradičních receptů. A tak i jejich produkty vypadají  ̶  kvalitní eidam, smetanový sýr Fénix, výborná pomazánková másla (vážně, lepší jsem nikdy neměla) a taky můj milovaný tvrdý tvaroh. S tím jsem si užila vůbec nejvíc  ̶  jakožto sportovec ocením jeho obrovský podíl bílkovin a je vynikající, jednu kostku jsem dokonce po tréninku snědla jen tak!“

Máte rádi Švejka a jeho selský rozum, se kterým přistupuje ke všemu, co se kolem něj děje? Pak si na http://mlekarna.cz/jarin/cz/vo-kouzleni-s-jaromerickyma-dobrotama přečtěte Jarinovo moudro nejen o fenoménu foodblogerů. 


Fotogalerie

Veronika

10. 06. 2016


Přidat komentář

Facebook komentáře