Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jaroměřická mlékárna spolupracuje s foodblogy


Jaroměřická mlékárna oslovila vybrané foodblogerky a nabídla jim možnost vyzkoušet si její výrobky a připravit z nich originální recepty. Proč? Protože je přesvědčená, že zápisky o jídle potřebují k úspěchu to samé jako nevelká mlékárna na jihu Vysočiny  ̶  osobitost a opravdový zápal pro věc. Nešidit se vyplatí. Mléčné výrobky i foodblog. Recepty, které vznikly díky této spolupráci, najdete na: http://mlekarna.cz/cz/recepty-z-jaromericke-mlekarny


Během uplynulých tří měsíců napsaly pro Jaroměřickou mlékárnu své recepty nejprve autorka blogu Delicious-blog-lucie.cz, následovala spolupráce s Šůšou cookingwithsusa.blogspot.cz, Terezou Beránkovou vypecky.cz a Šárkou Hubáček tvarohapovidla.cz. Dvě blogerky, Vendula Svobodová – konceptdoga.cz a autorka blogu fitness-lamka.blog.cz, kontaktovaly Jaroměřickou mlékárnu samy a i z této spolupráce vznikly velmi zajímavé recepty. Spolupráce s foodblogy bude určitě pokračovat i v budoucnu.


Bedřich Štecher, ředitel a majitel Jaroměřické mlékárny, říká: „Líbí se mi, že vzniklé recepty jsou velmi různorodé. Najdete zde vynikající tvarohovou bábovku, bezlepkové cupcakes ale i špenátovo-rukolový krém. Výsledek je důkazem nejen kreativity foodblogerek, ale také širokého využití našich mléčných výrobků. Všechny blogerky, se kterými spolupracujeme, mají jedno společné – líbí se jim, že naše produkty neobsahují kontroverzní ,éčka‘ a jsou vyráběné výhradně z domácích surovin.“



Míša, foodblogerka Šůša, která se umístila na předních místech v soutěži objev roku 2014 v kategorii foodblog, říká: „Protože mám ráda kvalitní, poctivé a české výrobky, oblíbila jsem si i ty z Jaroměřické mlékárny. Fandím výrobkům bez zbytečné chemie a těmi se Jaroměřická mlékárna rozhodně může chlubit. Pomazánkové máslo znají asi všichni a jeho chuť je nezaměnitelná. Co mě ale chuťově nejvíc překvapilo, byl Jaroměřický smetanový sýr Fénix. Má lahodnou a jemnou chuť a v kuchyni má obrovské využití. Můžete si ho namazat jen tak na chleba, připravit z něj výbornou pomazánku nebo jím ozvláštnit obyčejné zapečené brambory a vykouzlit tak úžasný oběd.“

Hanka alias Lamka, tvůrkyně Fitness-lamka.blog, souhlasí: „Líbí se mi, že Jaroměřická mlékárna vyrábí čistě, bez chemie, podle tradičních receptů. A tak i jejich produkty vypadají  ̶  kvalitní eidam, smetanový sýr Fénix, výborná pomazánková másla (vážně, lepší jsem nikdy neměla) a taky můj milovaný tvrdý tvaroh. S tím jsem si užila vůbec nejvíc  ̶  jakožto sportovec ocením jeho obrovský podíl bílkovin a je vynikající, jednu kostku jsem dokonce po tréninku snědla jen tak!“

Máte rádi Švejka a jeho selský rozum, se kterým přistupuje ke všemu, co se kolem něj děje? Pak si na http://mlekarna.cz/jarin/cz/vo-kouzleni-s-jaromerickyma-dobrotama přečtěte Jarinovo moudro nejen o fenoménu foodblogerů. 


Fotogalerie

Veronika

10. 06. 2016

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře