Kam pro kvalitní a stylový porcelán

 

 

Stylové a nápadité servírování je zlatou tečkou za přípravou každého pokrmu. Ať už jde o víkendový brunch, rychlý všední oběd nebo slavnostní večeři, originální nádobí v kombinaci s vaší fantazií a zručností udělá hotové divy. Jenže: Málokdo z nás má v dnešní době čas procházet obchody a hledat pěkné, kvalitní a praktické talíře, misky, hrnky, konvice a další nezbytnosti. Celkem běžně už proto dnes nakupujeme přes internet. Jedná-li se o spolehlivý, prověřený e-shop, není se čeho bát… ba naopak. Vyberete si v klidu z pohodlí domova a vybrané zboží dorazí přímo před váš práh. A když nejste s objednávkou spokojeni? Ze zákona máte právo zboží zakoupené přes internet vrátit bez udání důvodu do 14 dnů.

Širokou nabídku porcelánového nádobí v moderním i tradičním designu najdete v internetovém obchodě eporcelan.cz. Na své si tu přijdou milovníci čisté bílé klasiky i ti, co dávají přednost dekorovanému porcelánu. E-shop se specializuje na porcelán české značky G. Benedikt, rakouské značky Lilien Austria a švýcarské značky Suisse Langenthal. Každá z těchto značek je zárukou nadstandardní kvality a dlouhé trvanlivosti porcelánu, navzdory častému používání v mikrovlnce či myčce nádobí. Veškerý sortiment vyjmenovaných značek se vyrábí v porcelánce v Karlových Varech.

 


Vybírat můžete z kompletních jídelních či kávových souprav i z jednotlivých produktů. Vedle obligátních hrnků a talířů tu můžete koupit i stylové doplňky, jako jsou cukřenky, mlékovky, omáčníky, párátníky, sypátka a mnohé další. A samozřejmě také dětský porcelán. Pokud ale přece jen upřednostňujete osobní nákup, můžete navštívit také kamennou prodejnu tohoto e-shopu, kterou najdete v Praze 6 na Petřinách. Blíží se Vánoce, a tak tu možná vyberete originální dárek pro své blízké. A pokud si nebudete jisti výběrem, využijte dárkový poukaz. Takový Ježíšek určitě nadělá spoustu radosti.

Rádi byste viděli výrobu porcelánu v praxi? Podívejte se na jedno velmi zajímavé video.

přidejte na:
Eporcelán

22. 10. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář