Konec prázdnin s Brandnooz box!

 

Po měsíci se k nám opět dostal nový Brandnooz box. Tentokrát srpnový, který jsme netrpělivě očekávali.  Jaké dobroty v sobě skrývá? Jeho obsah nás opět nezklamal. I když tentokrát obsahuje více výrobků pro děti, pochutnají si jistě i ostatní.

 

Jestliže jste si v létě přes míru užívali dobrot na all inclusiv dovolené a podařilo se vám přibrat, jistě uvítáte nové cereálie Nestlé Fitness. Díky své vylepšené struktuře obsahují o 30 % méně cukru. Odebraný cukr je nahrazen celozrnnou pšenicí a rýží. Přesto si zachovaly svou skvělou chuť a jsou výborné, nejen ke snídani, ale i jako zdravé mlsání.

 

Po Grunt polévkách přichází Vitana na trh s novými Grunt omáčkami. Měli jsme možnost ochutnat Svíčkovou omáčku a Kuře na paprice. Obě jsou dobře vychucené, mají příjemnou vůni a při zachování doporučeného množství vody a mléka jsou i dostatečně husté. Dobře se rozpouštějí a nezůstávají v nich hrudky. Oceňuji, že neobsahují glutamát a jsou bez konzervačních látek, ale zklamala mě přítomnost palmového oleje.

 

Výrobce Megafyt Pharma uvádí novou řadu ovocných čajů. Měli jsme možnost ochutnat kombinaci Malin a citrónu. Čaj je velice lahodný a osvěžující. Opravdu chutná po malinách. Hodí se pro teplou i studenou přípravu, což oceníme zejména v horkých dnech. Je balený v praktických sáčcích, takže si ho pro lehké osvěžení můžeme vzít kamkoliv s sebou.

 

Pro milovníky pěnivého moku zde máme novinku od dánského pivovaru prémiový ležáBear Beer s obsahem alkoholu 7,7 %. Je zlatavé barvy a vyznačuje se nasládlou chutí. Nevýhodou vidíme akorát v tom, že je méně pěnivý.

 

Dalším výrobkem, který jsme ochutnali je čistá ananasová šťáva Pure Pineapple. Je vyrobena speciální metodou a tím zachovává všechny chuťové a kvalitativní vlastnosti ovoce. Chuťově je velmi dobrá i v nechlazeném stavu. Výhodou je malé balení, které můžeme dětem přibalit ke svačině.

 

Firma Amylon představila nový puding s příchutí čokoláda višeň. Na první pohled má velmi lákavý obal. Připravuje se tradičním způsobem a jeho chuť je vynikající. S přidáním piškotů a ovoce vykouzlíte parádní dezert.

 

Mini rybky od firmy Vest jsou sypané sezamem. Tyto slané krekry ve tvaru rybiček jsou vhodné ke chroupání u televize. Mají nasládlou chuť.

 

Novinky od značky Pedro jsme si nechali nakonec. Jsou určeny především dětem. Jsou to Pedro Veselí špuntíci, Pedro Kola pendreky a Pedro Tutti Frutti pásky, kde výrobce použil nevhodné přísady pro děti a to potravinářskou modř a karmíny. Ostatní výrobky jsou relativně v pořádku a děti si určitě pochutnají.

 

Závěrem bych chtěla říct, že jsme byli se srpnovými výrobky spokojeni a budeme se těšit čím nás září překvapí.

 
přidejte na:

07. 09. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář