Kouzlo indukčního vaření. Znáte všechny jeho přednosti?

Vaření na indukci patří mezi nejmodernější způsob přípravy jídel. Díky inovativním metodám nabízí indukční vaření bezpečné a pohodlné vaření, které zvládne úplně každý. Její pořizovací cena je sice oproti standardním deskám vyšší a potřebujete k ní i speciální nádobí na indukci, ale dlouhodobá úspora a klady jednoznačně převyšují prvotnKouzlo indukčního vaření. Znáte všechny jeho přednosti?í vklad.

VYSOKÁ ÚSPORA

Indukční deska v průběhu vaření šetří energii díky kratšímu ohřevu. Perfektně pasující sada nádobí zabraňuje nechtěnému úniku tepla, díky čemuž se celkový ohřev ještě více zefektivňuje. Dnes už navíc nepotřebujete specializované nádobí na indukci, stačí mít doma to s feromagnetickým dnem a úspěch budete mít úplně stejný.

RYCHLOST

Další pozitivum se skrývá v rychlosti vaření. Díky vysoké účinnosti (cca 90 %) připravíte jídlo mnohem rychleji než na sklokeramické desce, která má účinnost zhruba 60 %. Indukce je například skvělá pro lidi, kteří milují rychlé pečení a steaky. Ty totiž ve spojitosti s nádobím na indukci připravíte za minutku!

BEZPEČNOSTKouzlo indukčního vaření. Znáte všechny jeho přednosti?

S pořízením indukce můžete na chňapky s klidem zapomenout. Jelikož se deska ohřívá pouze na povrchu magnetického materiálu, nehrozí, že byste se popálili. Samozřejmě se nedoporučuje sahat na desku bezprostředně po vaření, ale při tom běžném si můžete být jistí, že bezpečnější způsob neexistuje.

TEPLOTA PŘESNĚ NA MÍRU

Indukční desky jsou velice praktické i z pohledu zdraví. Dovolují totiž nastavit teplotu podle vlastních představ. Díky teplotnímu senzoru jednoduše nastavíte požadovanou teplotu, která vám udrží potraviny křehké a dostatečně šťavnaté.

INDUKCE JAKO DÁREK

Velikonoční svátky jsou za rohem, v novém nádobí na indukci se vám bude sváteční menu vařit skoro samo. Nebo má váš partner vaření jako svůj největší koníček? Překvapte ho - dárkový poukaz Tescoma zaručeně potěší a nadšení kuchtíci si tak vyberou zrovna to, po čem jejich gastro srdce prahne nejvíce.

přidejte na:
Tescoma

16. 03. 2021

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář