Kuře pečené na kyselém zelí

Velmi oblíbený recept, tentokráte v podání Marcela Ihnačáka. Kuřecí stehna pečená na kysaném zelí patří již ke klasikám českých a slovenských kuchyní. Do pekáčku k zelí přidejte česnek a brambory a oběd tzv. "z jednoho hrnce" je hotov.

TIP: Kuřecí stehna obalte do sušené šunky, vznikne vám tak opravdová delikatesa.

Dobrou chuť!
přidejte na:

04. 04. 2017


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
To vypadá úžasně. Myslíte, že by to šlo připravit i na plynovém vařiči? Přesně taková jídla potřebuju, když jedeme na dovolenou. Rychlé, s minimum nádobí a moji pozornosti. Bereme si s sebou do kempu malý plynový vařič, který jsem si objednala z https://www.naturehikecz.cz/ , ale nějaké rychlovky se na něm dají v pohodě uvařit :-) .

Týna Ryglová 09. 08. 2023, 21:38