Letní Brandnooz

Letní brandnooz Letní brandnooz Brandnooz je krabice plná novinek a radosti. Bradnooz pro vás každý měsíc vybírá ty nejlepší novinky a tipy na trhu potravin. S láskou je balí do elegantních boxů a pravidelně posílájí pro radost a potěšení z nových chutí vám i vašim blízkým. Staňte se také noozie!

Co jsme objevili v letním brandnooz boxu? Samé skvělé novinky. Přesvěčte se sami. 


Frisco spritz

Letní brandnooz Nápoje tipu spritz se staly letními hity posledních let a k naší radosti přišelo také Frisko se svou vlastní alternativou na tento lahodný osvěžující drink. Podmanivá chuť hořkého pomeranče doplněná směsí bylin se spolu snoubí v mimořádně osvěžujícím drinku, který si můžete vychutnat hned po otevření, bez nutnosti míchání. Obsah alkoholu 4,5 %

 

Dr. Oetker Dort Pavlova

Nemáte-li čast nebo trpělivost vytvořit vlastní pavlovu, sáhněte po krabici od Dr. Oetker, který vám povede ruku a společně připravíte dokonale hehký, rozplývající se letní dezert. Neodolatelná kombinace křehkého sněhového těsta, malinového krému a čerstvého ovoce. Dort je pojmenovaný po slavné ruské primabaleríně Anně Pavlovové, která v letech 1926 a 1929 navštívila Austrálii a Nový Zéland. Šéfkuchař hotelu Wellington se inspiroval její načechranou baletní sukní a připravil křehký dort ze šlehaných bílků ozdobený šlehačkou a ovocem. Příprava Pavlova dortu Dr. Oetker je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Pomalým pečením, tzv. sušením, získává Pavlova křehký a rozpraskaný povrch, ale měkký a vláčný vnitřek.

 

Jupí Piňacolada

Letní brandnooz Další letní stálicí je Piňacoláda. Umíchjte s Jupí skvělý drink k bazénu a vytvořit tak atmosféru odpočinku a relaxace. Tuto atmosféru si, alespoň částečně, můžete navodit i doma na zahradě a to díky lahodnému Koktejl sirupu Piña Colada. Svěží ananasový sirup doladěný sladkou chutí kokosu. Koktejl z roku 1954, přezdívaný perla Karibiku, pochází z Portorika, kde byl dokonce prohlášen za národní nápoj.

 

Penam Toustís světlé

Letní brandnooz Toustís jsou hit, který má ve světě mnoho jmen (například v Anglii ho najdete pod názvem English muffin) a různě dlouhou tradici, ale jedno mají společné: je určen pro milovníky skvělých snídaní, svačin nebo grilování. Jsou totiž úžasně praktické a chutné. Díky tomu určitě budete toustís plnit nejrůznějšími dobrotami. Konečně máte také možnost vyzkoušet pečivo, které dnes hýbe světem.

Racio Knäckebrot skořice

Knäckebroty jsou pro mnohé z nás nedílnou součástí snídaně nebo odpolední svačinky. Oblíbenou pochoutku najdete na českém trhu nově i ve sladké variantě se skořicí, vaše snídaně tak okamžitě získají nový rozměr. Mlsat je můžete jen tak, skvěle chutnají dětem i dospělým s ovocem, tvarohem nebo jogurtem či sladkou pomazánkou.

 

Nové Knorr koření s garancí země původu

Letní brandnooz Skvělá zpráva pro kulináře. Knorr uvádí luxusní řadu koření s garancí země. Perfektní podmínky vedou k těm nejlepším ingrediencím a my víme, že ty nejlepší ingredience vedou k bohatší chuti. Proto je nové Knorr koření pěstováno v jeho přirozeném prostředí, ať už je to paprika ze slunečného Španělska nebo pepř z exotických částí Vietnamu. To vše jenom proto, aby vaše jídlo mělo jedinečnou chuť.

 

MENTOS SAY HELLO :-) MINT and FRUIT

Nesmrtelné Mentos. Nyní navíc se smajlíky a příslibem spousty zábavy!

přidejte na:
Baara

13. 06. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář