Listopadový Brandnooz box

Podzim již skončil a přišla zima. A společně s jejím příchodem jsme obdrželi listopadový Brandnooz box. Obsah jako kdyby říkal, že nám při balení čtou myšlenky, které odkazují na slané, ale i sladké pochoutky nebo novinky na pečení s energetickou podporou.

Mezi prvními pochoutkami na nás vykoukl balíček slaných Vest Pizza Stars, které dokážou z malé chuťovky udělat přímo speciální občerstvení na blížící se Novoroční příležitost. Pozadu s novinkami nejsou ani Havlíkovy Sedlácké tyčinky, které se předvedly v nové variantě doplněné o škvařené vepřové sádlo, díky čemuž se hodí i k posezení u piva s přáteli.

To mezi slanými pochoutkami není vše. Mezi obsah balíčku patří i nová kombinace rybí pomazánky bez lepku pod názvem EasySandwich Makrela společnosti Hamé, kdy opětovně jejich výrobky nezklamaly ve své lahodné chuti a snadné roztíratelnosti po krajíci chleba. A co to něčím zapít? Jemča přišla na trh s účinným bylinným čajem proti nachlazení. Pokud nejste zastáncem čaje, přenechejte jej ostatním členům domácnosti a vrhněte se na lahodnou ledovou kávu French Vanilla společnosti Mr. Brown.

Ani něco sladkého obsahu balíčku nechybí. Takřka každý zná žvýkačky Chupa Chups, a pokud jste i Vy zastáncem jejich chuti, tak Vás jistě osloví dvojí varianta výběru s příchutí Tutti Frutti a Cherry ve formě cukrové vaty, která se v ústech promění ve žvýkačku!

Ani na ty, kteří doma rádi pečou, se nezapomnělo. Společnost Vitana tyto jedince podpořila a přidala k obsahu balíčku Vanilkový cukr a Cukr s mandlovou příchutí pro Vaše unikátní cukroví, a dokonce Polevu s citronovou příchutí perfektně hodící se na domácí makovník.

 

Každá položka skrytá v balíčku jistě najde své využití velice brzy. Přejeme příjemné ochutnávání a klidné prožití svátků.

přidejte na:
Brand Box s.r.o.

12. 12. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář