Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Náš nový partner Zepter a zdravé vaření

Hurá! Přivítejme nového partnera Zepter, který nám přináší cenné rady týkající se zdravého vaření!


Ukázka zdravého vaření Zepter!


Máte doma nádobí od společnosti Zepter, ale nevíte, jak v něm správně a zdravě vařit? Nebo přemýšlíte o koupi, ale nejprve byste chtěli vidět nádobí z kolekce
Zepter Masterpiece v praxi? Není nic jednoduššího, než se zúčastnit praktické ukázky, která je spojená s ochutnávkou!

60251_medium

Nádobí Zepter není jen běžné nádobí

Nádobí Zepter je vyrobeno z ušlechtilé oceli CrNi 18/10, která nerezaví, rovnoměrně rozvádí teplo, snadno se udržuje a zachovává si vysoký lesk. Ocel je velmi odolná proti opotřebení a je hygienická (není porézní, a proto se v ní nedrží bakterie). V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a téměř všechny výživné látky. Jídlo neztrácí svou barvu ani konzistenci a zůstanou v něm uchovány všechny biologické hodnoty. Při vaření v nádobí Zepter není nutné přidávat sůl, protože si potraviny zachovají maximum přirození chuti.

Nádobí Zepter má speciální konstrukci a patentované akutermické dno, které rovnoměrně rozvádí teplo po celé své ploše i do stěn nádoby. Připravované jídlo je tak vystaveno působení stejné teploty po celém svém povrchu. Maso velmi rychle zatáhne póry, opeče se a po zaklopení nádoby poklicí se pak již připravuje ve vlastní šťávě. V nádobí Zepter je tedy možné péci bez nutnosti přidávání tuku nebo oleje. Doba přípravy je mnohem kratší než při klasickém způsobu pečení. Maso se méně vysušuje a úspory potravin jsou značné. Vaše zdraví není ohroženo, protože se při tomto způsobu nepoužívá olej, který by se přepaloval. Vzhledem k tomu, že při přípravě pokrmu není použit tuk, není v jídle ani přebytek kalorií, a proto nehrozí riziko zvýšení hladiny cholesterolu v krvi. Kombinace cirkulace páry a perfektně do sebe padnoucích nádob umožňuje vaření až 3 jídel současně v několika vrstvách nad sebou, v tzv. varném sloupci. Příprava jídla je tak rychlejší a ekonomičtější.

Co všechno uvidíte, když přijdete na ukázku zdravého vaření?

  • smažení bez přidání oleje a tuku
  • vaření v páře a bez přidání soli
  • jak lze významně ušetřit čas strávený v kuchyni
  • jak snížit náklady za energii – vaření ve varném sloupci
  • jak snadno připravit zdravá a velice chutná jídla

A to nejlepší nakonec, všechna připravená jídla budete moci sami ochutnat a přesvědčit se tak, že investice do nádobí Zepter se skutečně vyplatí!

60252_medium

Jak se můžete přihlásit na ukázku zdravého vaření?

a) Kontaktujte telefonicky svého nejbližšího obchodního zástupce Zepter Home Art a domluvte se s ním na vhodném termínu. Kontakty najdete ZDE.

b) Odešlete e-mail se svými kontaktními údaji (jméno, město a telefon) na e-mail: homeart@zepter.cz. Do předmětu napište „Ukázka zdravého vaření“. Obchodní zástupce Zepter se s vámi domluví na termínu.

Více informací o nádobí Zepter naleznete na www.zepter.cz.

Hrajte o nádobí Zepter a další ceny na www.zepterhra.cz!

Fotogalerie

Zepter

21. 03. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
Jestli mi Zepter ukáže aspoň jednu restauraci kde používají jejich nádobí tak si koupím další.

navikr 16. 04. 2012, 21:54

Zepter
Nádobí Zepter je určeno pro zdravé domácí vaření a vzhledem ke své velikosti se pro restaurační provoz příliš nehodí. V restauracích se používají nádoby o podstatně větších objemech. V nádobí Zepter ale vaří známí šéfkuchaři, například Jaroslav Sapík, Emanuele Ridi, Jiří Král nebo Dušan Jakubec.

Zepter 18. 04. 2012, 12:47

Facebook komentáře