Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Natoč si sám pivo

Poslední dobou se začínají ve městech objevovat hospody, kde si zákazník sám načepuje své pivo.Někdo se stydí, jiný má spíše obavy, jestli to není příliš složité, ale opak se ukazuje pravdou. Ovšem, jak sami provozní přiznávají, pozor na to, že lidé takto pijí více. Možná je to i tím, že nemusí čekat a obslouží se sami, ale leckdy začnou i soupeřit se sousedními stoly. Je dobré si včas uvědomit, že i zvíře ví, kdy má dost. Člověk by to měl nejen také vědět, ale i akceptovat. Klidně pijme, ovšem buďme lepší než zvířata-mysleme!

16. 06. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Robin Bortlík
V Ostravě máme taky hospodu, kde si můžete sami čepovat pivo. Tam využívají tu soupeřivost ale jako svůj dobrý obchodní tah. Promítají na plátno čísla stolů s počtem litrů vypitých piv. A samo sebou ješitní chlapi se mnohdy nechtějí nechat zahanbit :)

Robin Bortlík 17. 06. 2010, 08:11

Thumb
Aspoň je vidět,že nekecám.

17. 06. 2010, 19:17

Facebook komentáře