Už i v App Store naleznete skvělou aplikaci na vaření!

Mobilní aplikace dnes patří mezi nedílné součásti každodenního života. Jsou pomocníky, kteří nám doslova zjednodušují život. Pomáhají  nám při cestování, zábavě, ale čím dál častěji také při vaření. Již ztrácíte inspiraci co vůbec vařit? Představujeme vám novinku ve světě mobilních aplikací - aplikaci na vaření sRecepty pro iOS verzi. Její starší sestra, pro Android verzi, je již dlouho a úspěšně využívána majiteli chytrých zařízení. Pojďme se společně podívat co vlastně aplikace umí a nabízí?

 

V úvodu aplikace se vám zobrazí jednotlivé kategorie. Nové recepty, seznam ingrediencí nebo články, které přináší informace o zajímavých pokrmech či přísadách. Aplikace je propojena s domovskou stránkou sRecepty.CZ, kde pravidelně naleznete nové informace o vaření. Často se zde pořádají soutěže pro uživatele stránek. Tvůrci aplikace a webu sRecepty.CZ myslí i na své fanoušky na sociálních sítích. Na Facebooku, Twitteru a G+ pravidelně zveřejňují novinky v podobě článků nebo receptů. Buďte s sRecepty.CZ stále v obraze a získejte informace ohledně novinek v gastronomii. Již vám neuniknou!

 

 

 

Detailněji rozebereme jednotlivé kategorie z aplikace, které jsou nejužitečnější. V kategoriích můžete vybírat podle stylu kuchyně, diety nebo sezóny. Můžete využít také jeden z nabízených filtrů - dle finanční náročnosti, dle potřebných ingrediencí nebo najít recepty pro speciální příležitosti. Váš výběr můžete nadále zpřesňovat a vyhledat podrobně co hledáte.

 

U samotných receptů nechybí ani recenze uživatelů. Pomohou vám při výběru jídla v bohaté databázi (více než 9000 receptů). Mobilní aplikace sRecepty.CZ Vás dále informuje, kolik času budete na přípravu receptu potřebovat a také o jeho náročnosti. Zásluhou aplikace získáte nejen české recepty, ale také možnost vybrat si z několika jazykových mutací.

 

Neváhejte a aplikace stahujte již nyní! Pro iOS verzi je ke stažení zdarma na App Store a pokud jste majiteli chytrého zařízení se systémem Android, taktéž zdarma vyzkoušejte verzi dostupnou na Google Play.

 
 
přidejte na:

30. 03. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář