Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Oznámení o změně provozovatele sRecepty.CZ

Ke dni 15. 11. 2011 přešel portál sRecepty.CZ pod správu nového vlastníka, kterým se stává společnost Michal Horníček s.r.o., se sídlem: Bořijovova 878/35, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČ: 27794415.
Na provozování portálu se nic nemění. Vaše sRecepty.CZ budou i nadále fungovat podle stávajících provozních podmínek.
Co se týče právních záležitostí, nebude je již tudíž řešit původní provozovatel, Skvely.CZ, ale zmíněný nástupce, Michal Horníček s.r.o.
V případě jakýchkoliv změn bychom vás neprodleně informovali v sekci Aktuality. Se svými dotazy a připomínkami se i nadále obracejte na svého šéfredaktora.
S datem 1. 2. 2012 také nastává změna ve složení redakce. Petra Kubicová předává funkci šéfredaktora Martině Galuškové, která ji k tomuto datu zcela nahradí. Rovněž s ní odcházejí některé administrátorky, Sonia a Jitka. O ingredience se dále bude starat Petra a do našeho kulinářského magazínu občas přispěje i Kate. Doufám, že tyto změny nijak nezasáhnou do života uživatelů a proběhnou zcela hladce. Děkujeme vám za trpělivost a pochopení a těšíme se na vaše nové obohacující příspěvky!

Martina

01. 02. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře