Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pizzadom – trouba na pizzu

Elektrická trouba se speciálně tvarovaným keramickým poklopem (z terakoty), který je speciálně upraven pro výrobu jedinečné domácí pizzy. V Pizzadomu se snoubí tradiční Italská pec na pizzu s moderní technologií. Můžete v něm péct pizzu z vlastního čerstvě vyrobeného těsta nebo pizzu mraženou. Lze též připravit a upéct křehký chléb, toasty, maso, grilovanou zeleninu a další. Kromě pece na pizzu Vám nahradí i racklete grill a fondue.

61559_mediumPizzadom je koncipován na jednu velkou pizzu nebo můžete připravovat několik malých minipizz. Každý člen rodiny si tak může udělat pizzu s ingrediencemi dle své chuti. V příslušenství je těstovinový vykrajovač na pizzu pro krájení jednotlivých kousků. Pizzadom je vhodný nejen k použití v kuchyni, ale i na zahradu či na chalupu. Může být příjemným společníkem při různých setkáních a oslavách. Za dlouhých letních večerů jej využijete i na balkonu nebo na terase. Pro dokonalé a rychlé upečení pizzy je Pizzadom vybaven dvěma topnými tělesy. Zezdola je vyhříván podnos, který se dá velmi lehce čistit a druhým topným tělesem je vyhřívaný terakotový kryt. Pizza se tak peče rovnoměrně, není vysušená a je prosta tvrdých okrajů.

Vyjádření těch, kteří již Pizzadom vyzkoušeli: Mnoho z nás se ušklíblo nad novinkami, jako byly domácí pekárny a dnes již tyto výrobky usnadňují práci ve většině domácností, které dávají přednost kvalitě domácí kuchyně před polotovary. Věříme, že tato chytrá trouba bude mít podobný osud. Většina z vás mi dá za pravdu, že dnes se již lidé přiklání ke kvalitě a dopřát ji chceme i našim blízkým.

61562_medium

Fotogalerie

Ceramic Blade

29. 10. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře