Posilněte své zdraví pomocí bylinek

Bylinky jsou mocné, ale aby mohly dobře fungovat, musíte je podpořit vyváženou stravou, pobytem na čerstvém vzduchu, psychickou pohodou a kvalitním spánkem. Směle do toho.

ECHINACEA

Třapatka nachová posiluje buňky a aktivuje bílé krvinky, které chrání tělo před nebezpečnými látkami aPosilněte své zdraví pomocí bylinek mikroorganismy. Dá se říct, že likviduje infekci. Zároveň v těle vytváří protilátky, které zatočí s bakteriemi a viry. Tento přírodní „všelék“ by ve vaší bylinkové lékárně neměl chybět.

RAKYTNÍK

Oranžové bobulky obsahují až 200x víc vitaminu C než citron. Právě vitamin C je pro správné fungování imunitního systému velmi důležitý. Rakytník se může také pochlubit provitaminem A, železem, manganem nebo vitaminem D. Chrání tělo před viry, bakteriemi, zmírňuje stres, a dokonce zlepšuje paměť.

ŠÍPEK

Léčivé schopnosti červených bobulek znaly už naše prababičky. Jsou známým zdrojem vitaminu C. V šípku se váže s vitaminem P, který jej pomáhá vstřebávat, takže ho organismus dokáže efektivně využít. Šípek také působí jako schopný antioxidant a zpomaluje stárnutí buněk.

MEDUŇKA

Bylinka, která je mimořádným lékem na uklidnění celého organismu. Blahodárně působí na nervovou soustavu a psychiku, také léčí všechny orgány těla, pomáhá na křečové žíly a uvolňuje dýchací orgány. Umí tišit záchvaty kašle a ulevit při křečích v žaludku.

ŠALVĚJ

Je známá svými dezinfekčními a antibakteriálními účinky. Podporuje regeneraci jater a zdravý stav střev, právě tyto orgány jsou pro silnou imunitu velmi důležité. Kloktání šalvějového čaje je skvělé při problémech se zuby. Bylinka příznivě stimuluje chuť k jídlu, proto se ji nebojte použít i jako koření.

Posilněte své zdraví pomocí bylinek HEŘMÁNEK

Na posílení imunity nebo odvrácení infekce je heřmánek ta pravá odpověď. Bylinka bojuje proti bakteriálním infekcím v těle. Studie prokázaly, že jeden šálek heřmánkového čaje po dobu 14 dnů může významně zlepšit schopnost těla bojovat proti infekcím. Heřmánek se také doporučuje pro zmírnění menstruačních bolestí nebo také na podporu laktace po porodu.

 

přidejte na:
BB

28. 11. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář